DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

EMEKLİLERE ZİYARET

EMEKLİLERE ZİYARET

Ziraat Bankası Gölcük Şubesi Müdürü Volkan Çelik’ten

Ziraat Bankası Gölcük Şubesi Müdürlüğü’ne yeni atanan ve görevine başlayan Volkan Çelik ve Banka Personeli İbrahim Demir dün Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Gölcük Şubesi Başkanı Ali Osman Kılıç ve Yönetimini ziyaret etti.

“Emeklilerimize değer veriyoruz”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ali Osman Kılıç, Yönetimi adına Ziraat Bankası Gölcük Şubesi Müdürlüğü’ne yeni atanan Volkan Çelik’e ve banka personeli İbrahim Demir’e teşekkür etti. Başkan Kılıç ayrıca, görevine yeni başlayan Çelik’i tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi. Ziraat Bankası Gölcük Şubesi Müdürü Volkan Çelik ziyarette yaptığı açıklamada, “Ziraat Bankası emeklinin ve tüm vatandaşların dostu bir bankadır. Ülkemizin ilk ve öncü bankalarından birisi olan Ziraat Bankası gibi büyük bir bankanın çatısı altında çalışmaktan mutluluk duyan bizler emekli büyüklerimizi her zaman önemsiyor, kendilerine değer veriyoruz. Bu sebeple bugün siz büyüklerimizi ziyaret etmek istedik. Ziyaret isteğimizi kırmadığınızdan ötürü sizlere teşekkür ediyoruz. Dün olduğu gibi bugünde, bugün olduğu gibi gelecekte de sizlere hizmetimiz hep aynı kalitede ve aynı saygıyla devam edecektir” dedi.

1. sayfaya iáe

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.