DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Engelliler İstanbul’da Eyüp Sultan ve Sultanahmet’i gezdi İLÇEMİZE MUTLU DÖNDÜLER

Engelliler İstanbul’da Eyüp Sultan ve Sultanahmet’i gezdi  İLÇEMİZE MUTLU DÖNDÜLER

 

Engelliler İstanbul’da Eyüp Sultan ve Sultanahmet’i gezdi

İLÇEMİZE MUTLU DÖNDÜLER

Görme Engelliler ve hafif mentalli engelliler geçtiğimiz gün 40 kişilik bir grupla İstanbul’da Eyüp Sultan’a ve Sultanahmet’e gittiler. Gerçekleştirdikleri gezide İstanbul’un önemli alanlarını gezen engelliler ilçemize oldukça mutlu döndüler.

Ramazan ayını dolu dolu geçiriyorlar

Ramazan ayı’nı engelliler dolu dolu etkinliklerle geçirdi. Ramazan ayı’nın son günlerine girdiğimiz bugünlerde engelliler etkinliklerine devam ediyor. Geçtiğimiz gün görme engelliler ve hafif mentalli engelliler İstanbul’a giderek burada Eyüp Sultan ve Sultanahmet’i gezdiler. Gölcük Belediyesi’nin kendilerine tahsis ettiği otobüs ile gezilerini gerçekleştiren 40 kişilik grup İstanbul’da oldukça güzel saatler geçirdi. İlçemizde Kaymakamlığın önünden buluşma sağlayan görme ve hafif mentalli engellileri İstanbul’a Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat yolcu etti. Başkan Bat, “Bizler engellilerimizle çok güzel ve dolu dolu bir ramazan ayı geçiriyoruz. Ramazan ayı’nda bir çok etkinliği gerçekleştirdik. Etkinliklerimizi gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. Bugün görme engellilerimizi ve hafif mentalli engellilerimizi İstanbul’a gönderiyoruz. İstanbul’da Eyüp Sultan’ı ve Sultanahmet’i gezecek olan 40 engellimiz oldukça güzel bir gün geçirecek. Bizim hedefimiz her zaman söylediğim gibi engellilerimizin yüzünü güldürmektir. Bu yüzden çalışmalarımızı gece gündüz sürdürüyoruz. Engellilerimize İstanbul gezisini sağlamalarına destek olan ve otobüs tahsis eden Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş’e teşekkür ediyorum” dedi.
DSC_1346 DSC_1348

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.