DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Engin Giyim yeni yerinde

Engin Giyim yeni yerinde

İlçemizin köklü giyim mağazalarından birisi olan ve kaliteyi Gölcük halkı ile buluşturan Engin Giyim yeni yerinde hizmette.

Çankal, “Engin Giyim kalitenin adresidir”

İlçemizde kalitenin adresi olan ve müşteri memnuniyetini her zaman önemseyen Engin Giyim Sahibi Serdar Çankal, bundan sonra Gölcük halkına Merkez Mahallesi Turgut Sayın Caddesi No 4/B adresinde hizmet vereceklerini ifade etti. Çankal, “Yıllardır Gölcük halkını kaliteli ürünlerimiz ile buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Engin Giyim kalitenin adresidir.  Bizler her zaman dürüst ve samimi hizmet anlayışımızı müşterilerimize karşı sunuyoruz. Bu yüzden de müşterilerimizin her zaman sevgi ve saygısını kazanıyoruz. Engin Giyim bundan sonra Merkez Mahallesi Turgut Sayın Caddesi No 4/B adresinde hizmet verecek. Bizler Gölcük halkını mağazamıza davet ediyoruz” dedi.

Kaliteli ürünler Engin Giyim’de

Yeni yerine taşınan Engin Giyim’de Erkek Giyim, Takım Elbise, Gömlek, Ceket, Pantolon, Kravat, kemer ve damatlık takımları mevcut. Düğün sezonuna girdiğimiz bugünlerde kaliteli ve her bütçeye uygun ürünler Engin Giyim’de.

fotograf 2 fotograf 3 fotograf 4 fotograf 1

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.