Es Esler iftarda bir araya geldi

İlçemizin en etkin ve kalabalık sivil toplum kuruluşlarından birisi olan, Eskişehirliler Kültür ve Dayanışma Derneği, önceki akşam 6’ıncı kez bir iftar yemeğinde buluştular. Dernek Başkanı Bülent Denlikol ve yönetiminin Polat Lokantası’nda gerçekleşen iftar yemeğinde, dostluk pekiştirerek, bol bol memleket havası soludular
“Es esler 6. Buluşmasını gerçekleştirdi”
Gölcüklü Eskişehirliler, Dernek kurmak için çalışmalarına 2010 yılında başladılar ve mutlu sona 2011 yılında ulaştılar. Bu anlamda, İlçemizin en etkin ve kalabalık sivil toplum kuruluşlarından birisi olan, Eskişehirliler Kültür ve Dayanışma Derneği, önceki akşam 6’ıncı kez bir iftar yemeğinde buluştular. Dernek Başkanı Bülent Denlikol ve yönetiminin Polat Lokantası’nda gerçekleşen iftar yemeğinde, dostluk pekiştirerek, bol bol memleket havası soludular. Önceki akşam Gölcük Polat Lokantasında geleneksel 6. İftar yemeğini düzenleri. Eskişehirliler dernek üyelerinin katılımı çoğunluk sağladılar. İftar sonrasında Açıklama yapan Dernek Başkanı Bülent Denlikol, şunları dile getirdi.
“Başkandan katılımcılara teşekkür”
“Öncelikle üyelerimizin burada bu kadar çoğunlukta görmemiz bizlere gurur veriyor. Hepiniz hoş geldiniz. Değerli arkadaşlar bu gün derneğimiz için çok önemli bir gündür. Ramazan ayı hepimiz için çok önemli bir gündür. Derneğimiz için önemli olmasının sebebi ise 2011 yılında Dernek Kurma çalışmalarımız Mübarek Ramazan ayında başladı. Yapılan çalışmaların ardından sonra Biz Eskişehirliler olarak geniş kapsamlı bir katılımla iftara katıldık. İftar sonrasında derneğimizin yeni oluşumunu gerçekleştirdik. Bizim amacımız burada birlik ve beraberliği sağlamaktır. Bizler bu birlik ve beraberliği sağladık. Değerli arkadaşlar bu son zamanlarda aldığımız duyumlardan dolayı gerçekte çok üzüldük. Duyumlarda ise ilçemizde açılan dernekler ayrışma içerisindeler deniliyor. Bu kesinlikle yanlıştır. Böyle bir ayrışma kesinlikle yoktur. Biz birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzun kanıtı ise, ilçemizde kurulan Gölcük Kültür Dernekler platformuna üye 19 derneğimiz var.”