DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

FAALİYETLERİNE DEVAM EDİYOR

FAALİYETLERİNE DEVAM EDİYOR

Engelsiz Yaşam Merkezi Ramazan Ayı’nda da

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat derneklerini Ramazan ayı’nda da faaliyetlerine devam edeceğini belirterek bazı kursların da kayıtlarının devam ettiğini belirtti.

Ramazan dolayısıyla mukabelemize tekrar başladık

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, derneklerinin Ramazan ayında yapacakları faaliyetler ve programlar hakkında bilgi verdi. Bat yapacakları faaliyetler hakkında şu sözlerini dile getirdi “ Öncelikle tüm İslam aleminin ve halkımızın Ramazan-ı Şerifi’ni kutluyorum. Rabbim hepimize bu ayı hayırlısıyla geçirmemizi nasip etsin. Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi’nde geçtiğimiz yıl mukabele yapmıştık. Buna bu senede devam edeceğiz. Ramazan dolayısıyla mukabelemize tekrar başladık. 25-30 kişilik bir grubumuz var. Buraya her gün gelerek mukabelemizi icra ediyoruz” dedi.

“Haziran 14’ünde büyük iftarımız olacak”

Başkan Bat, Ramazan ayı içerisinde derneklerin faaliyeti hakkında sözlerine şu şekilde devam etti “ Bu ayın 14’ünde büyük iftarımız olacak. Bu iftarı Gölcük Belediyesi düzenliyor. Kendi aramızda da iftarlar yapacağız. Geçtiğimiz yıl birimizin evinde toplanarak birçok kez iftar yaptık. Çat kapı ziyaretlerimiz olacak. İstanbul Sultanahmet ve Bursa Ulu Camii ziyaretlerimiz olacak. Burada sahur yapacağız ve ardından sabah namazını kılacağız. Ramazan ayı’ndan sonra işaret dili kursumuza devam edeceğiz. Şuan kayıtlarımız devam ediyor. İsteyen herkes Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi’ne gelip form doldurarak kursumuza kayıt yaptırabilirler” dedi.

Hasan Bat

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.