DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Belediyesi Ramazan Etkinlikleri devam ediyor

Gölcük Belediyesi Ramazan Etkinlikleri devam ediyor

Ramazan ayı Etkinlikleri kapsamında Değirmendere ve Halıdere’de tertip edilen Kuran-ı Kerim tilaveti, Tasavvuf Müziği Konseri ve Sema gösterileri, vatandaşlara unutulmaz bir akşam yaşattı.

DÜNYA KURAN-I KERİM OKUMA BİRİNCİSİ DEĞİRMENDERE’DE

Program Sunucusu Abdullah Yıldırım Koordinatörlüğünde geçen program, Kuran Tilaveti dinletisi ile devam etti. Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Dünya Birincisi Hafız Ali Tel’in Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Muhammet Dikçal’ın ilahi, şiir dinletileri ve semazen gösterileri vatandaşları mest etti.

KATILIM OLDUKÇA YOĞUN OLDU

Değirmendere ve Halıdere mahallelerinde düzenlenen Tasavvuf Konseri, Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Sema Gösterilerine, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci. Belediye Meclis üyesi Necmettin Bekar ve Belediye Birim Müdürleri katıldı.

DEĞİRMENDERE VE HALIDERE’DE RAMAZAN ETKİNLİĞİNE BÜYÜK İLGİ

Gölcük Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında Halıdere ve Değirmendere de düzenlenen program vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Etkinlik Kuran-ı Kerim Tilavetinden sonra, Tasavvuf Müziği konseriyle devam edip, Sema Gösterileriyle son buldu. Vatandaşlarımıza unutulmaz anlar yaşatan program da, Sema Gösterisi izleyenler tarafından büyük bir keyifle ve dikkatle izlendi. Kalabalık bir izleyici kitlesi tarafından beğeniyle takip edilen program gönülleri tasavvufla doldurdu. Kuran-ı Kerim’i güzel okuma Dünya birincisi Hafız Ali Tal’a program sonunda Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci çiçek takdiminde bulundu. Vatandaşlar ise genç Hafız ile hatıra fotoğrafı çekilmeyi ihmal etmedi.

hafçz ali tel halçdere IMG_6718 IMG_6748 IMG_6749 IMG_6752 deßirmendere 1. sayfaya

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.