DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Din Görevlileri Derneği Emekli Din Görevlileri için Yazlık Ilıca’da iftar yemeği verdi BÜYÜKLERİNİ UNUTMADILAR

Gölcük Din Görevlileri Derneği Emekli Din Görevlileri için Yazlık Ilıca’da iftar yemeği verdi  BÜYÜKLERİNİ UNUTMADILAR

Gölcük Din Görevlileri Derneği Emekli Din Görevlileri için Yazlık Ilıca’da iftar yemeği verdi

BÜYÜKLERİNİ UNUTMADILAR

Gölcük Din Görevlileri ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Zekeriya Acar ve Yönetimi geçtiğimiz gün Yazlık Ilıca Tesisleri’nde Emekli Din Görevlileri için iftar yemeği verdi. İftar yemeğine Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı’da davete icabet etti.

İftar yemeğine Kaymakam Yazıcı da eşlik etti

Gölcük Din Görevlileri ve Yardımlaşma Derneği Yazlık Ilıca Tesisleri’nde Ramazan iftarını emekli din görevlilerine verdi. Yazlık Ilıca Restaurant’ta gerçekleştirilen iftar yemeğine Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Müftüsü Mehmet Yazıcı, Gölcük İlçe Vaizi Adnan Yıldız, Dernek Başkanı Zekeriya Acar, Yönetimi ve emekli din görevlileri katıldı.

Yazıcı, “Ramazan ayı’nın güzelliğini ve mutluluğunu üzerimizde hissediyoruz”

Kaymakam Adem Yazıcı, emekli din görevlileri adına verilen iftar yemeğine kendisini davet eden Gölcük Din Görevlileri ve Yardımlaşma Derneği Başkanına ve Yönetimine teşekkür etti. Kaymakam Yazıcı, “Ramazan ayı’nın insanları birbirine yaklaştırıyor, insanlara güzellik, huzur ve mutluluk veriyor. Emekli Din Görevlilerimiz için düzenlediğiniz iftar yemeği gerçekten çok güzel ve önemli. Sizleri bu düşünceli davranışınızdan ötürü tebrik ediyorum. Allah bu mübarek ayda tutulan tüm oruçları ve yapılan ibadetleri kabul etsin” dedi.

Dualar eşliğinde oruçlar açıldı

İftar yemeğinde oruçlar açılmadan önce Gölcük İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı, duanlar etti. Edilen duaların ardından oruçlar açılırken, iftar yemeği çekilen fotoğraflar sonrasında sona erdi.

1. sayfaya

?????????????

?????????????

?????????????

?????????????

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.