DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük ve İzmit Sağlıklı Yaşam Grubu İstanbul gezisi düzenledi İSTANBUL’A HAYRAN KALDILAR

Gölcük ve İzmit Sağlıklı Yaşam Grubu İstanbul gezisi düzenledi  İSTANBUL’A HAYRAN KALDILAR
19.06.2016
1.046
A+
A-

Gölcük ve İzmit Sağlıklı Yaşam Grubu İstanbul gezisi düzenledi

İSTANBUL’A HAYRAN KALDILAR

Gölcük ve İzmit Sağlıklı Yaşam Grubu’nun ortaklaşa düzenlediği İstanbul gezisi renkli ve güzel görüntülere sahne oldu. 45 kişinin katıldığı İstanbul Gezisi’nde tarihi alanlar, Camiler ve İstanbul’un önemli yerleri gezildi.

İstanbul dünya’nın sayılı kentlerinden birisi

Gölcük ve İzmit Sağlıklı Yaşam Grubu geçtiğimiz gün İstanbul gezisi düzenledi. İstanbul’un tarihi alanlarını ve Camilerini gezen grup burada bol bol fotoğraf çekme fırsatı buldu. Gezi Programında Fatih Cami, Sultanahmet Camii, Hırkayı Şerif, Eyüp Sultan Cami, Feshane yerleri ziyaret edildi. Gölcük ve İzmit Sağlıklı Yaşam Grubu’nun gerçekleştirdiği İstanbul gezisine 45 kişi katılırken, geziye katılanlar unutamayacakları bir gün daha geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Geziye katılanlar, gezi hakkında şu sözleri dile getirdi: “İstanbul gezisi bizim için gerçekten çok güzel ve faydalı geçti. Yanı başımızda bulunan ve tarihi ile dünyaya nam salmış, Peygamber Efendimiz’in müjdesi olan İstanbul’u gezmek, bize ayrı huzur ve mutluluk verdi. Bizler böylesine önemli tarihi alanları içinde barındıran İstanbul’umuza gözümüz gibi bakmalıyız. Ayrıca bu gezi organizasyonuna imza atan Gölcük ve İzmit Sağlıklı Yaşam Grubu’na teşekkür ediyoruz” dediler.

 

1. sayfaya DSC04218 DSC04224

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.