DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖLCÜK’TE RAMAZAN ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR

GÖLCÜK’TE RAMAZAN ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR

 

Gölcük Belediyesi On bir ayın sultanı Ramazan ayında gerçekleştireceği etkinlikler ile Ramazanın coşkusunu tüm şehre yayacak.

Ramazan etkinliklerinin startı 10 Haziran Cuma Günü Ulaşlı Sahili’nde Tasavvuf Musikisi ile başlarken; etkinliklerde tasavvuf konserleri, sema gösterileri, tiyatrolar, şiirler, sema gösterileri, ramazan sohbetleri ile birbirinden güzel ve coşkulu programlar yer alacak.

Gölcük Belediyesi, Anıtpark’ta ve 6 eski beldede gerçekleştireceği farklı aktiviteler ile Gölcüklülerin dolu dolu bir Ramazan ayı geçirmesini sağlayacak.

Her türlü değerlerimizin, geleneklerimizin, inançlarımızın törpülendiği, bencilliğin, yalnızlığın arttığı bu zamanda, fert ve toplum olarak huzura, sevgiye, kardeşliğe ve yardımlaşmaya daha da önem vermeli, zamanın değerlerimizi aşındırmasına karşı yeniden donanmalıyız diyen Başkan Ellibeş; “Ramazan ayı sosyal yardımlarına belediye olarak Ramazan ayına mahsus erzak paketlerinin dağıtımına geçen hafta başladık. Ramazan ayı süresince dağıtımlarımız inşallah devam edecek ve ihtiyaç sahibi ailelerimize bu yardımlar ulaşmış olacak. Bizim medeniyetimize özgü birlik ve beraberliğin, şefkat ve merhametin, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşımların en üst seviyede yaşandığı bu bereketli zaman dilimini çok iyi değerlendirmeliyiz. Sesimizi duyan her bir ferdi tüm programlarımıza ayrı ayrı davet ederim. Ramazan boyunca tüm sevdiklerinizle hayırlı iftarlar, hayırlı sahurlar temennilerimle, bütün maneviyatı ve coşkusuyla, Şehr-i Ramazan’ı en iyi şekilde yaşayabilmenizi diliyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Gölcük Belediyesi Ramazan Etkinlik Takvimi

10 Haziran

Tasavvuf Musikisi ve Sema Gösterisi

Ulaşlı Sahil / Saat: 23.30

11 Haziran

Tasavvuf Musikisi ve Sema Gösterisi

Yazlık Mahalle Konağı Bahçesi / Saat: 23.30

13 Haziran

-Kuran-ı Kerim Tilaveti

– Sohbet – Katılımcı : Ömer Döngeloğlu

Anıtpark- Gölcük / Saat:21.30

 

17 Haziran

Kuranı Kerim Tilaveti – Hafız Ali Tel

Tasavvuf Musikisi ve Sema Gösterisi

Değirmendere İskele Meydanı / Saat: 23.30

 

18 Haziran

Tasavvuf Musikisi ve Sema Gösterisi

Halıdere İskele Yanı / Saat: 23.30

 

24 Haziran

Tasavvuf Musikisi ve Sema Gösterisi

Hisar Garden Cafe-Hisareyn / Saat: 23.30

 

25 Haziran

Tasavvuf Musikisi ve Sema Gösterisi

İhsaniye Merkez / Saat: 23.30

 

30 Haziran

Tasavvuf Musikisi ve Sema Gösterisi

Şirinköy Merkez-Gölcük / Saat: 23.30

 

1 Temmuz

Kadir Gecesi Özel Programı

Kuranı Kerim Tilaveti – Hafız Yaşar Çuhadar

Tasavvuf Musikisi ve Sema Gösterisi Anıtpark- Gölcük / Saat : 23:30

Anıtpark- Gölcük / Saat : 23.30

2 Temmuz

Tasavvuf Musikisi ve Sema Gösterisi

Barbaros Hayrettin Cad. ( Cuma Pazarı Başlangıç ) Gölcük/ Saat: 23.30

tasavvuf mÅzißi konseri

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.