DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GÖNÜL DOSTLARINI HİSAR GARDEN’DA AĞIRLADI

GÖNÜL DOSTLARINI HİSAR GARDEN’DA AĞIRLADI

Kardeşler Otomotiv iftar geleneğini bozmadı

Kardeşler Otomotiv sahipleri Şaban Şahinbay, Recep Şahinbay ve Oktay Akgündüz geçtiğimiz gün geleneksel iftar programlarını esnaflara ve dostlarına yönelik gerçekleştirdi. Hisareyn’de bulunan Hisar Garden’da gerçekleştirilen iftar yemeğine esnaflar ve davetliler yoğun katılım sağladı.

Şahinbay, “Allah tutulan oruçları ve yapılan ibadetleri inşallah kabul buyurur”

Her yıl Ramazan Ayı’nda Geleneksel olarak iftar programı gerçekleştiren Kardeşler Otomotiv bu yıl ki iftar programlarını Hisareyn’de bulunan Hisar Garden’da gerçekleştirdi. Kardeşler Otomotiv sahipleri Şaban Şahinbay, Recep Şahinbay ve Oktay Akgündüz iftar programlarına esnaflara ve dostlarına yönelik gerçekleştirdi. İftar yemeğine katılanlar Kardeşler Otomotiv sahipleri Şaban Şahinbay’a, Recep Şahinbay’a ve Oktay Akgündüz’a ayrı ayrı teşekkür ederlerken, iftar yemeğine katılanlar ortamın nezihliğinden ve huzurundan oldukça memnun kaldı. Kardeşler Otomotiv sahiplerinden Şaban Şahinbay, “Bugün burada siz değerli esnaf kardeşlerimizi ve dostlarımızı görmekten mutluluk duyuyoruz. Kardeşler Otomotiv olarak bizler her yıl Ramazan ayı’nda sizin gibi gönül dostlarımıza iftar yemeği veriyoruz. Bundan da büyük bir mutluluk duyuyoruz. Yüce Allah inşallah Ramazan-ı Şerif gibi mübarek bir ayda tutulan oruçları ve yapılan ibadetleri kabul buyurur” dedi. Hisar Garden’da gerçekleştirilen iftar programında oruçlar dualarla açılırken, yenilen yemeklerin ardından Kardeşler Otomotiv sahipleri ile davetliler bol bol sohbet etti.

?????????????

?????????????

3 1. sayfa

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.