DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İHH YENİ YERİNE TAŞINIYOR

İHH YENİ YERİNE TAŞINIYOR
12.06.2016
2.506
A+
A-

İHH YENİ YERİNE TAŞINIYOR

 

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Gölcük Sorumlusu Dinçer Koç vakıflarının Gölcük’te kalıcı bir yere geçeceğini belirterek, halka burada hizmet vereceğini dile getirdi.

 

Gölcük’te yaklaşık 10 yıldır hizmet veriyoruz”

 

Gölcük’te yaklaşık 10 yıldır hizmet veren İnsan hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Gölcük sorumlusu Koç, vakıflarının ilçemizde kalıcı bir yere geçeceğini, belirten koç isteyen vatandaşların bu noktaya gelerek yardım yapmaya devam edebileceklerini belirtti. Koç konuyla ilgili açıklamasında ise şu sözlerini dile getirdi “ İHH Bakanlar Kurulu tarafından 1 dereceden kamuya yararlı vakıf statüsündedir. 2 milyon bağımsız bağışçı ve yüzlerce gönüllüsü ile Türkiye ve Ortadoğu’nun en büyük yardım kuruluşudur.

 

“Vakıflarının kalıcı bir yere geçeceğini belirtti”

 

Koç, “Bu teşkilatlanmayı tamamlayan vakfımız, inşallah önümüzdeki günlerde ilçemizdeki yerini açacak. Kalıcı bir büroya geçtiğimizde ise “İHH’yı seviyoruz, gönülden destekliyoruz fakat kime ulaşacağımızı bilmiyoruz” diyen gönüllülerimiz ve vatandaşlarımız arayışlarına çözüm bulacak. Tevfik Hoca Camii altında açılacak olan irtibat büromuz haftanın altı günü Gölcüklü hayırseverlerimizin hizmetinde olacak” dedi.

 

DSC_0280

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.