DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İSU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÜÇÜNCÜ İFTARI GEBZE’DE YAPILDI

İSU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÜÇÜNCÜ İFTARI GEBZE’DE YAPILDI

İSU Genel Müdürlüğü’nün yönetici ve personele yönelik olarak düzenlediği geleneksel iftar programlarının üçüncü ve sonuncusu Gebze Hisartepe Tesislerinde gerçekleşti.

4 İLÇE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ KATILDI

 İSU Genel Müdürlüğü, maneviyat ayı Ramazan’da yöneticiler ile personel için iftarlar programları düzenliyor. Genel Müdürlük ile Gölcük ilçesinde iftar programları düzenleyen Kurum, son iftar programını Gebze’de dün gece yaptı. İzmit Körfezi, Eskihisar ile bugün açılışı yapılacak Osmangazi Köprüsüne hakim noktada olan Hisartepe Tesisleri’nde yapılan üçüncü iftar programına, Genel Müdür İlhan Bayram, Genel Müdür Yardımcıları Alaeddin Alkaç, Ali Sağlık ve Uğur Susoy, Daire Başkanları ile Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Şube Müdürleri ile personeli katıldı.

GENEL MÜDÜR,”İYİ VE GÜÇLÜ BİR EKİBİZ”

Genel Müdür İlhan Bayram, iftar programına katılan personeli masalarda ziyaret ederek tek tek tebrik etti. İftar vaktinin gelmesi ile birlikte yöneticiler ile personel iftarlarını açtı. Yapılan iftar duasının ardından Şubelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Sağlık ile Gebze Şube Müdürü Adem Akçael tarafından selamlama konuşması yapıldı. İftara katılanlara kısa bir konuşma yapan Genel Müdür İlhan Bayram, su gibi bir nimeti insanlara götürmenin onurunu yaşadıklarını söyledi. Kurum olarak iyi bir ekip olduklarını vurgulayan Genel Müdür Bayram,”Su gibi bir nimeti, insanlara dağıtma şerefi, onurunu bize bahşettiği için Allah’a şükrediyoruz. Biz başka türlü meslek sahipleri de olabilirdik. Ama su götürüyoruz insanlara, hayat götürüyoruz. Ve olduğumuz yerde bütün çoluk çocuk herkese bu hizmeti sunuyoruz. Herkese bir şekilde bir bağlantımız oluyor. Bunun muhakkak başka türlü karşılığı vardır diye düşünüyorum. Bu hizmetleri de hep beraber yapıyoruz. Hep beraber emek sarfediyor, çalışıyor ve alın teri döküyoruz. Ve diyoruz ki “Biz iyi bir ekibiz, iyi bir ekibiz”. İyi bir ekip olmanın da gereği olarak buradayız. Beraber olduk; beraber olunca, bir olunca daha güçlü oluyoruz. Biz diyoruz ki neşeniz yerinde olsun, sağlığınız-sıhhatiniz yerinde olsun, olduğunuz yerde huzurunuz yerinde olsun. Böyle olunca hayatın anlamı oluyor,birlik beraberlik öyle oluşuyor. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum; Kadir gecenizi tebrik ediyorum, hepinize hayırlı bayramlar diliyorum. “dedi. İftara katılan personel, düzenlenen iftar programı için teşekkür etti. Program, yöneticiler ile personelin çay eşliğinde sohbeti ile gece geç saatlere kadar sürdü.

òSU-GEBZE (2) òSU-GEBZE (4) òSU-GEBZE (20) òSU-GEBZE (22)

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.