DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KAHRAMANLAR BUGÜN İZMİT’TE

KAHRAMANLAR BUGÜN İZMİT’TE

İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yılı yine büyük coşku ile kutlanacak

İzmit Belediyesi ve İzmit Kaymakamlığı tarafından organize edilen İzmit’in kurtuluşu bugün ve 28 Haziran Salı günü yapılacak etkinliklerle anılacak. Bu yıl ilklerin yaşanacağı ve renkli görüntülere sahne olacak kurtuluş etkinlikleri bugün saat 15.30 da İzmit Belediyesi önünden kortej yürüyüşüyle başlayacak.

Üzerimize oyunların oynandığı şu günlerde, ülkemizin birliğe ve beraberliğe çok ihtiyacı var

İzmit Marina Sahilinde sona erecek olan Kortejin ardından 16.00 da program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı, Mehteran Konseri ile devam edecek. Protokol konuşmalarının ardından tüm vatandaşlar, kahramanlık türkülerin seslendirileceği konseri dinleyecek. Daha sonra ise Saat 17.00’de de dünyada 8 süpersonik savaş uçağıyla gösteri yapabilen tek akrotim olan Türk Yıldızları İzmit semalarında unutulmaz bir gösteri gerçekleştirecek. Etkinlikle ilgili vatandaşlara çağrıda bulunan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Üzerimize oyunların oynandığı şu günlerde, ülkemizin birliğe ve beraberliğe çok ihtiyacı var. Yaşadığımız bu sıkıntılar dünde vardı, bugünde var, yarında olacak. Gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikler ve sizin katılımlarınız, birlikte yaşattığımız kurtuluş coşkusu düşmanlarımıza verdiğimiz en güzel cevap olacak” diyerek tüm Kocaali’yi İzmit’in kurtuluşunun 95. yılı etkinliklerine davet etti.

13492900_560760430770765_1608570365_n

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.