DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Karaosmanoğlu, ‘’Vatandaşımızın memnuniyeti önceliğimiz’’

Karaosmanoğlu, ‘’Vatandaşımızın memnuniyeti önceliğimiz’’

Başkan Karaosmanoğlu, İSU İzmit İlçe Müdürlüğü’nü yeni yerinde ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada vatandaş memnuniyetinin öncelikleri olduğunu ifade etti.

Başkan Karaosmanoğlu’na İSU Genel Müdürü İlhan Bayram ve şube müdürü Mehmet Çınar eşlik etti

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) İzmit İlçe Müdürlüğü’nün yeni yerini gezdi. 2 Mayıs tarihinden itibaren İzmit Kadıköy Mahallesi’nde yeni faaliyete alınan katlı otopark ile düğün salonu binasında hizmet veren İSU İzmit İlçe Müdürlüğü, vatandaşlara daha modern ve çağdaş işletmecilik hizmeti sunmaya da başladı. Halka verilen hizmetleri yerinde gören Başkan Karaosmanoğlu’na İSU Genel Müdürü İlhan Bayram ve şube müdürü Mehmet Çınar eşlik etti. Burada yaptığı açıklamada vatandaşın hizmetleri almada hızlı ve kaliteli olması konusunda çalıştıklarını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Vatandaşımızın bizlerden ve hizmetlerimizden memnuniyeti önceliğimizdir. Ekibimizin bu anlayışla hizmet vermesi konusunda hiçbir tavizimiz yoktur” dedi.

Stratejik bir noktada halka hizmet veriyor

İSU İzmit Şube Müdürlüğü yeni hizmet binası, İzmit’in doğusuna giden ulaşım hattı üzerinde bulunuyor. Merkezi konumda bulunan binada yer alan kapalı otopark ile park sıkıntısı da yaşanmadan vatandaşlar buradan rahatlıkla İSU ile alakalı her türlü hizmeti alabilecek. Abonelik işlemleri, tahsilat ödemeleri gibi her türlü işlemin yapıldığı İzmit Şube Müdürlüğü’nün toplam 500 metrekare alandaki yeni binasında abonelerine geniş ve ferah bir alanda hizmet sunması nedeniyle Başkan Karaosmanoğlu, “Yeni binasında hizmet verecek İSU İzmit İlçe Müdürlüğümüz kentimize hayırlı uğurlu olsun. Gülen yüzlü personelimiz halkımız en iyi hizmeti verecektir. Şubemizin oluşumunda gayret gösteren tüm çalışanlarıma teşekkür ederim” diye konuştu. Başkan Karaosmanoğlu daha sonra vatandaşlarla ve çalışanlarla da sohbet ederek verilen hizmetler konusunda detaylı bilgi aldı.

ZIYA3410 ZIYA3441 ZIYA3364 ZIYA3368 ZIYA3373

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.