DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kocaman, ‘Oruca ve Oruçluya saygılı olalım’

Kocaman, ‘Oruca ve Oruçluya saygılı olalım’

Gölcük Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in başlaması dolayısıyla bir açıklamada bulunarak, “Tüm Gölcük ve Kocaeli Halkımızın, ülkemizin Ramazan ayı hayırlara vesile olsun dedi.

Oruçluya saygı göstermek sevgi ve muhabbeti arttıracaktır

Başkan Kocaman yaptığı açıklamada, şu sözleri dile getirdi: “Allahın lütfüyle gene bir Ramazan ayı ile buluşmanın heyecanını yaşıyoruz. Tüm esnaflarımızın bu ayın rahmetiyle bereketlenmesini yüce mevladan diliyorum. Oruç ayı yaz mevsimine denk gelmesi dolayısıyla gündüz açık olan esnaflarımızın bir kısmı açık alanlara taşmakta, oruç tutanların olduğunu gözden kaçırmakta veya ihmal etmektedirler. Gıda hizmeti sunan esnaf arkadaşlarımızın oruca ve oruçluya saygı anlamında biraz daha titiz ve duyarlı olmaları, saygı göstermeleri birbirimize olan sevgi ve saygımızı artıracaktır dedi. Kocaman, “Bu vesile ile gelin hep birlikte oruca ve oruç tutan vatandaşlarımıza saygı göstererek, bizlere yakışan bir davranış sergileyerek ilk adımı atalım. Bu duygu ve düşüncelerimizle Gölcük Esnaf ve Sanatkârlar Odası yönetimi olarak esnaf arkadaşlarımızın ve Gölcük halkımızın Ramazan ayının hayırlı ve bereketli olmasını dileriz” dedi.

 

13344754_244604165910662_7419413105057400820_n

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.