DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KOTO, KARAMÜRSEL’DE DE ARAMA KONFERANSI YAPACAK

KOTO, KARAMÜRSEL’DE DE ARAMA KONFERANSI YAPACAK

KOTO’dan Karamürsel’de önce ziyaret, sonra iftar

 Kocaeli Ticaret Odası 2016 yılı Ramazan ayının 5. İftar organizasyonunu 23 Haziran 2016 Perşembe akşamı Karamürsel’de yaptı. İftar öncesi ilçeye giden KOTO Başkanı Murat Özdağ, bayramdan sonra Karamürsel’de de ticari hayatı hareketlendirmek için arama konferansı düzenleyeceklerini söyledi

Kocaeli Ticaret Odası’nın bu yıl 4.’sünü düzenlendiği 7 ilçede 7 iftar programı Karamürsel ilçesiyle devam etti. Kalyon Kafe’de düzenlenen ve yaklaşık 500 kişinin katıldığı Karamürsel iftarı, Kocaeli’nin en büyük kurumsal ailesi KOTO’nun Karamürselli üyelerini buluşturdu.

 ÖZDAĞ: GÖRÜŞLERİNİZ ÇALIŞMALARIMIZA IŞIK TUTUYOR

 Kocaeli Ticaret Odası’nın Karamürsel programı, üye davet ve istişare ziyaretleriyle başladı. Günün erken saatlerinde Karamürsel’e giden Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, KOTO Meclis Başkan Vekili Mustafa Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri; Yusuf Ziya Uludüz, Murat Altun, Fuat Berna, Semih Barış, Meclis Üyeleri; Alp Kayalar, Hasan Kanca, Volkan Yılmaz, Mehmet Kaya, 1. Meslek Komitesi Başkanı Sıtkı Demir, KOTO Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri Nuriye Köksal, Emine Turan, Karamürsel Temsilcisi Ümit Çimen, ilçenin tanınmış işadamlarından İdris Sağlam, Gürcan Deniz ve Cantuğ Akyıldız ile birlikte oda üyelerini ziyaret ederek hem iftara davet etti hem de görüş- önerileri dinledi. Oda üyelerinin geribildirimlerini çok önemsediklerini ifade eden Başkan Özdağ, “Sizlerin görüşleri çalışmalarımıza ışık tutuyor” dedi.

 YAKLAŞIK 500 DAVETLİ KATILDI

 İftar saatiyle birlikte iftarın yapıldığı alana giden KOTO Başkanı Murat Özdağ, yönetim kurulu ve meclis üyeleri, davetlilerini kapıda karşıladı. Yaklaşık 500 davetlinin katıldığı iftar programında Karamürselli oda üyelerini; Karamürsel Müftüsü Yılmaz Küçük, CHP Karamürsel İlçe yöneticileri, MHP Karamürsel ilçe yöneticileri, Ziraat Odası Başkanı Memduh Birinci de yalnız bırakmadı. Ramazan ayının manevi atmosferi içinde hep birlikte yapılan iftarın duasını da İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük okudu. Oda üyeleri, Küçük’ün dualarına hep bir ağızdan eşlik etti.

 AMAÇ: BİR OLMAK, BERABER OLMAK, KAYNAŞMAK

 İftar programında Karamürselli oda üyelerine hitap eden Başkan Özdağ, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da -geleneğin devamı olarak- odamızın hizmet alanı içerisinde bulunan Karamürsel, Gölcük, Başiskele, İzmit, Derince, Kandıra, Kartepe ilçelerini kapsayan 7 iftar programı düzenliyoruz. Odamızın üyelerimizle kucaklaşması, aynı ilçede faaliyet gösteren ticaret erbaplarını bir masanın etrafında toplanması ve böylelikle ‘Biz’ olma duygusunu pekiştirmeyi amaçladığımız 7 ilçede 7 iftar programı kapsamında bu akşam Karamürsel’de bir iftar masasındayız. İftardan önce, gün içinde birçok üyelerimize ziyarette bulunduk. Sorunlarını dinledik taleplerini topladık. Bu yönüyle bu iftar programlarını hem odamızın üyelerimizle kaynaşmasını ve bütünleşmesini sağlıyor. Amaç bir olmak, beraber olmak, konuşmak, dertleşmek ve kaynaşmak” ifadelerine yer verdi.

 KARAMÜRSEL’DE DE ARAMA KONFERANSI

 Konuşmasında, Karamürsel’in çok özel bir ilçe olduğuna vurgu yapan Başkan Özdağ, ilçede ticari hayatı hareketlendirmek için arama konferansı yapılacağı duyurusunu da paylaşarak, “Kocaeli’nin her bir ilçesinin kendine has doğal güzellikleri ve ticari anlamda rekabet üstünlüğü sağlayan özellikleri var. Bugün Karamürsel denizi, mavi bayraklı plajı ve doğal güzellikleriyle Kocaeli’nin nefes aldığı bir ilçe. Bunun yanında çok kısa süre sonra kullanıma açılacak Osman Gazi Köprüsü ile önemli bir lojistik altyapısına kavuşacak Karamürsel biz iş insanlarına da önemli fırsatlar sunuyor. Bu fırsatları görebilmek ve doğru değerlendirebilmek için Ramazan Bayramı’ndan sonra Karamürsel’de de ticari hayatı geliştirme arama konferansı düzenleyeceğiz. Daha önce İzmit, Derince ve Gölcük’te gerçekleştirdiğimiz arama konferanslarımızın Karamürsel organizasyonuna da yoğun katılımlarınızı arzu ediyoruz. Sizlerin görüş ve önerileriyle, Karamürsel’de ticari hayatı hareketlendirmenin yollarını geliştireceğiz ve ortaya çıkan sonuçları gerek merkezi gerek yerel idarecilerimizle paylaşacağız” dedi.

GENEL (1) GENEL (2) KARûILAMA 1 MASA 1 - Kopya MASA 2 - Kopya MASA 2 MASA 3 - Kopya DUA

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.