DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Liseleri Provoke Etmeye Çalışanlara Asla Geçit Vermeyeceğiz

Liseleri Provoke Etmeye Çalışanlara Asla Geçit Vermeyeceğiz

Ak Parti Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner’in üçüncü kez baba olma sevincini yaşandığı Ak Parti’de, Gençlik Kolları bu haftaki toplantıyı Başkan Vekili Semih Sofu yönetiminde gerçekleştirdi.

AK Gençler’de Başkanlarının üçüncü kez baba olma sevinci yaşanıyor

Şehitlerimize dua ile açılan toplantıda, genel ve yerel gündem konularının yanı sıra Ramazan ayı etkinlikleri istişare edildi. Başkan vekili yaptığı konuşmasında: “Müslümanların duasını alıyoruz, onların duasıyla ayakta duruyoruz ve asla eğilmeyeceğiz. Kurucu liderimizin de söylediği gibi, biz sadece rükûda eğiliriz. Biz hem kendimize hem de bize umut bağlayan kardeşlerimize sahip çıkmakla mükellefiz. Bugün liseleri provoke etmeye çalışan ve küçük hesaplar peşinde olan bazı odaklara asla geçit vermeyeceğiz” diye konuştu.

Toplantıda Ramazan ayının bitiminin ardından yapılacak faaliyetler de masaya yatırıldı Daha sonra İftara 5 Kala, Gönül Sofrası gibi çeşitli programlar hazırlayan Gençlik Kolları Yönetim Kurulu, bu programlar üzerinde müşahedede bulundu. Yine iftar sonrası, İlçe Başkanlığının düzenlediği “İftar Sonrası Köy Ziyaretleri” etkinliklerine de katılımın sağlanacağı ifade edilen toplantıda, başka ne gibi etkinlikler yapılabileceği üzerine teklifler sunuldu ve hâlihazırda devam eden etkinliklere ne gibi yenilikler katılabileceği üzerinde duruldu. Ramazan ayının bitiminin ardından yapılacak faaliyetler de masaya yatırıldı. Daha sonra ülke gündemi ve genel siyaset konuları tartışıldı.Her çarşamba düzenli olarak yapılan Gençlik Kolları toplantısında, başkan yardımcıları söz alarak birimleri hakkında sunumlarını gerçekleştirdi. Yoğun bir katılımla geçen toplantı, bir saati aşan bir sürenin ardından tamamlandı.

image1

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.