DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

M. AKİF ERSOY KÜLTÜR MERKEZİNDE SERGİ

M. AKİF ERSOY KÜLTÜR MERKEZİNDE SERGİ

Gölcük Belediyesi ile Gölcük Halk Eğitim Merkezi’nin işbirliğinde verilen GÖLMEK kurslarının yılsonu sergileri, ilçemizde çeşitli noktalarda açılmaya devam ediyor.

Kurslardan bir diğeri geçtiğimiz gün Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde açıldı. Kursun açılışına Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafiz Arvas, belediye amirleri, kurs öğreticileri, kursiyerler ve çok sayıda davetli katıldı.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, mefruşat, giyim, el sanatları ve cilt bakımı kurslarında yapılan öğelerin sunulduğu sergide emeklerini sunan kursiyerleri tebrik etti.

ARVAS, “KURSİYERLERİMİZİ, BAŞARILI ÇALIŞMALARINDAN ÖTÜRÜ TEBRİK EDİYORUZ”

Gerçekleştirilen kurs açılışında bir konuşma yapan Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafiz Arvas, “Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde verilen dört kursumuza birçok kursiyerimiz katıldı ve burada bir dönem boyunca büyük emek sarf ettiler. Kursiyerlerimizi, başarılı çalışmalarından ötürü tebrik ediyoruz” dedi.

ELLİBEŞ, “TALEP GELDİKÇE KURSLARIMIZIN SAYISI ARTIYOR”

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ise yaptığı konuşmada “Kursiyerlerimiz, Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde verilen kurslara katılarak hem bilgilerini pekiştiriyor hem de yeni bilgiler öğreniyor. Halk Üniversite olarak adlandırılan bu tür faaliyetleri gönülden destekliyoruz. Bayanlarımız evde oturup dizi izlemek yerine bu tür kurslarda kendilerini geliştirip bir şeyler ortaya çıkarması takdire şayan bir şey. Yeterki siz isteyin, biz Halk Eğitim olarak, Gölcük Belediyesi olarak istediklerini sizlere vermeye hazırız. Kurslara her yıl daha fazla kişi katılıyor. Katılım ne kadar çok olursa bizler de o kadar çok kurs açmak isteriz. Tüm kursiyerlerimize, başarılarının devamını diliyorum” dedi. Sergi açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından yapılan ürünler tek tek incelendi.

IMG_4368 IMG_4380 IMG_4404 IMG_4338 IMG_4359

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.