DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Muhasebecilerden rekor katılımlı iftar

Muhasebecilerden rekor katılımlı iftar

Muhasebecilerden rekor katılımlı iftar

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın (KSMMMO) geleneksel iftarı geçtiğimiz yıla oranla büyük bir katılımla Lastik-İş Sendikası Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

İFTARA KATILIM OLDUKÇA YOĞUN OLDU

KSMMMO’nun yüzlerce üyesi, aileleriyle birlikte odanın geleneksel hale gelen iftar yemeğine katıldı. İftar yemeğine, oda üyeleri ve ailelerinin yanı sıra Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Erhan Coşkun, Sakarya SMMMO Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Sarıoğlu, Sakarya SMMMO Başkan Vekili Fikret Dayıoğlu, KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen ve Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Saymanı Ülkü Sönmez katıldı.

ORTAK GELECEK VURGUSU

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın (KSMMMO) iftar yemeğinin ardından oda üyelerine selamlama konuşması gerçekleştiren Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Saymanı Ülkü Sönmez, oda üyelerine hitap ederek, “İnanıyorum ki herkes, tüm Kocaelililer, mesleğimizin geleceği ve ülkemizin geleceği için hizmet edecek” dedi.

BAŞKAN GÖKMEN, “ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

İftar programına yaklaşık 500 kişi katılırken, açılan oruçların ardından konuşma yapan KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen, geçen yıl 380 kişilik iftar yemeği verdiklerini bu sene ise sayının 500 kişi olduğunu kaydederek her yıl artışın devam edeceğini söyledi. Gökmen, “Çok yoğun, çok yorucu bir dönem yaşadık. Bu yaz mevsimi ve gelen mali tatil için oda üyelerimize ve ailelerine şimdiden iyi tatiller diliyorum. Önümüzde ki yıllar için enerji biriktirin çok çalışacağız” dedi.

SÖNMEZ, “İÇİMİZ YANIYOR”

TÜRMOB Genel Saymanı Ülkü Sönmez ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Kocaeli SMMM Odası ve Kocaeli ile birlikte olmak, bir arada olmak bizim için şeref. Oda seçimleri yurt genelinde tamamlandı. Kocaeli’nde seçim yaşadı, seçilen arkadaşların hepsine başarılı diliyorum. İnanıyorum herkes Kocaeli, mesleğimiz ve ülkemiz için hizmet edecek. Tek amacımız, ülkede birlik ve beraberliği sağlamak. Her gün şehit haberi alıyoruz içimiz yanıyor. Birlikte güzel günlere yürüyeceğiz.”

 

1. sayfaya DSC_1696 iftar

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.