DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

NUH ÇİMENTO İMAM HATİP ORTAOKUL AİLE BİRLİĞİ’NDEN YILSONUNU İFTAR İLE NOKTALADI

NUH ÇİMENTO İMAM HATİP ORTAOKUL AİLE BİRLİĞİ’NDEN YILSONUNU İFTAR İLE NOKTALADI

 

İzmit Nuh Çimento İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılı sonu sebebiyle okul idarecileri ve öğretmenlerine bir teşekkür yemeği verdi.

Okul Aile Birliği Başkan yardımcısı Salih Çakım’ın organize ettiği yemek, öğrenci velilerinden Yılmaz Duman’ın Akmeşe de harika manzaralı bir doğa içinde bulunan ve otantik bir mimarisi olan Aktepe Restaurant’ta yapıldı. Tanışma, kaynaşma ve yıl sonu sebebiyle bir teşekkür mahiyetinde düzenlenen yemeğe okul idarecileri, öğretmenleri ve aile birliği üyeleri ailece katıldı.

Kavak, “Bu tür organizasyonların öğretmen-veli arasında kaynaşmayı ve iletişimi arttırdığına inanıyorum”

Yemek öncesi günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan okul müdürü Muhammet Kamil Kavak, “ Öğretmen, öğrenci ve Aile Birliğimizle uyum içinde çalışıp yeni bir eğitim yılının sonuna geldik. Bu uyumlu, çalışkan ve güzide ekiple gelecek yıl okulumuzun daha kaliteli ve güzel bir eğitim vereceğine inanıyorum. Gelecek yıl ilk kez gireceğimiz TEOG sınavlarında okulumuzu ilimizde en başarılı okul yapmak için hep birlikte çalışacağız. Bu tür organizasyonların öğretmen-veli arasında kaynaşmayı ve iletişimi arttırdığına inanıyor, aile birliğine bu organizasyon için teşekkür ediyorum” dedi.

Solakoğlu, “Biz Büyük Bir Aileyiz”

Daha sonra söz alan Okul Aile Birliği Başkanı İsa Solakoğlu, “Bugüne kadar yaptığımız tüm faaliyetlerde olduğu gibi eğitim sezonunun sonunda yaptığımız bu organizasyonda da bizleri yalnız bırakmadınız. Her zaman dediğimiz gibi “Biz Büyük Bir Aileyiz” Sizlerin desteği bize güç ve enerji veriyor. Okul, müdürümüze, öğretmenlerimize ve velilerimize bu eğitim yılı içindeki özverili çalışmaları ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

İftar sonrası bol bol fotoğraf çekildiler

Yemek sonrası çay, kahve ikramları arasında koyu bir sohbete dalan öğretmenler ve veliler güzel bir gece geçirmenin tatlı yorgunluğu ile eğitim yılına noktayı koydular.

IMG_20160613_201204 IMG_20160613_203901 IMG_20160613_203923 IMG_20160613_203934 IMG_20160613_200738

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.