DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

RAMAZAN AYINDA HEM TATİL HEM TADİLAT

RAMAZAN AYINDA HEM TATİL HEM TADİLAT

Ramazan ayı dolayısıyla birçok işyerleri tadilata girdi. Ramazan ayı’nın gelmesiyle birlikte birçok işyeri de Ramazan ayı’nda tadilat yapmaya başladı.

KEPENKLER KAPALI

Ramazan ayı’nı fırsat bilen işyeri sahipleri Ramazanda ayı’nda işyerlerinin eksiklerini tamamlayabilmek için tadilata başladı. Ramazan ayı’nın gelmesiyle birlikte bir çok işyeri de dükkanlarına kepenk vurdu. Ramazan ayı’nda satışlarının olmayacağını düşünen birçok işyeri kepenklerini Ramazan ayı sonuna kadar kapattı.

“HEM TADİLAT HEM TATİL”

İşyerlerini kapatarak hem kendilerine tatil veren hem de dükkanlarının eksiklerini tadilat yaparak tamamlayan Ramazan ayı sonrası hem temiz hem de farklı bir yapıyla kapılarını halka açacaklarını belirten esnaflar, “Ramazan ayı’nın gelmesi bizler içinde iyi oldu. En azından hem eksiklerimizi tamamlıyoruz hem de halka daha iyi hizmet vermek için işyerimizi farklı tasarımlar yaparak halkla buluşturmaya çalışıyoruz. Senede bir gelen Ramazan ayı bizlere de tatili getiriyor. Bizim tatilimiz çok fazla yok bu yüzden Ramazan ayında hem tadilat yapıyoruz hem de tatil yapıyoruz” dedi.

DSC_0216 DSC_0228 DSC_0215

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.