DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

RAMAZAN AYI’NIN VAZGEÇİLMEZİ TURŞU GÖRÜCÜYE ÇIKTI

RAMAZAN AYI’NIN VAZGEÇİLMEZİ TURŞU GÖRÜCÜYE ÇIKTI
07.06.2016
1.406
A+
A-

Her Ramazan’da olduğu gibi bu senede Ramazan sofraları turşuyla süsleniyor. Ramazan ayı’nın yaz aylarına denk gelmesine rağmen, yılların geleneği sofralarda devam ettiriliyor. Vatandaşlar iftar sofraları için yaptıkları alışverişlerde turşuyu unutmuyor.

Ertan, “Gölcük halkına Ramazan boyunca satış yapacağız”

Gölcük 19 Mayıs Caddesi üzerinde bulunan turşucu Mehmet Kamil Ertan, yıllardır turşuculuk yapan bir esnaf. Birbirinden çeşitli turşularıyla bilinen Ertan, Ramazan ayı’nda yaptığı turşu satışı hakkında şu sözleri dile getirdi: “Yıllardır turşu satışı yaparım ama Ramazan ayı’nda yaptığım turşuları satmak pek hoşuma gidiyor. Ramazan ayı sofraları için çeşit çeşit turşular yaparak Gölcük Halkına satışa sunuyoruz. Yaptığım bu turşular hem göze hem de uygun olduğu için cebe hitap etmesi halk içinde çok önemli. Bu yüzdendir ki her Ramazan aynı fiyatlardan satış yapıyoruz.”

“Halkımıza ağız tadında turşular sunmak için Ramazan ayı boyunca burada sizlere hizmet vereceğim”

Erten “Lahana, Salatalık, Kocabaş ve biber olmak üzere birçok turşu çeşidimiz var toplam 15 çeşit turşu bulunmakta. Halkımıza ağız tadında turşular sunmak için Ramazan ayı boyunca burada sizlere hizmet vereceğim” dedi.

DSC_0144 DSC_0147

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.