DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

RAMAZAN-I ŞERİF BEREKET VE RAHMET AYIDIR

RAMAZAN-I ŞERİF BEREKET VE RAHMET AYIDIR

Kocaeli Bilim Kültür  ve Sanat Derneği  her yıl  düzenlemiş olduğu iftar Programları ile Ramazan coşkusunu ve iftar sevincini misafirlerine yaşatıyor.

Başkan Özcan, misafirlere Ramazan ayının önemi ve birlikte iftar yapmanın güzelliğine değindi

Kocaeli Bilim Kültür  ve Sanat Derneği, Kocaeli geneline yönelik düzenlemiş olduğu  iftar programlarını bu yılda Mahmut Es’ad Coşan Camii bahçesinde olarak geniş katılımla gerçekleştirdi. Fevziye Camii İmam hatibi Faruk Çoban hocanın Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Kur’an-ı Kerim  tilavetinden sonra  Kocaeli Bilim Kültür  ve Sanat Derneği  başkanı Recep Özcan, misafirlere Ramazan ayının önemi ve birlikte iftar yapmanın güzelliğine değindi. İftarların muhabbete ve kardeşliğe vesile olduğuna  belirten Başkan Recep Özcan, “Bu günlerde rahmet ve bereketin yoğunluğunu yaşıyoruz.” dedi. Özcan, katılımcılara da  katılımlarından dolayı teşekkür etti. Program İftar, Dua, Akşam Namazı, çay ve meyve ikramı, Mustafa Topçu hocanın sohbeti, yatsı ve teravih namazlarından sonra nihayet buldu.

Kocaeli Bilim KÅltÅr Sanat Derneßi iftarç (8) Kocaeli Bilim KÅltÅr Sanat Derneßi iftarç (9) Kocaeli Bilim KÅltÅr Sanat Derneßi iftarç (10) Kocaeli Bilim KÅltÅr Sanat Derneßi iftarç (6) Kocaeli Bilim KÅltÅr Sanat Derneßi iftarç (7)

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.