DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Ramazan’da Tasavvuf Müziği konserleri devam ediyor

Ramazan’da Tasavvuf Müziği konserleri devam ediyor

Ramazan ayı Etkinlikleri kapsamında Hisareyn ve İhsaniye Mahallelerinde tertip edilen Tasavvuf Müziği Konseri ve Sema gösterileri, vatandaşlara unutulmaz bir akşam yaşattı.

Program Sunucusu Abdullah Yıldırım Koordinatörlüğünde geçen program, Kuran Tilaveti dinletisi ile devam etti. Hafız Lokman Çalışkan’ın Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Muhammet Dikçal’ın ilahi ve şiir dinletileri vatandaşları mest etti.

Hisareyn ve İhsaniye mahallelerinde düzenlenen Tasavvuf Konseri, Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Sema Gösterilerine, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci’de katıldı.

HİSAREYN VE İHSANİYE’DE RAMAZAN ETKİNLİĞİNE BÜYÜK İLGİ

Gölcük Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında Hisareyn ve İhsaniye de düzenlenen program vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Hisareyn’deki program Hisar Garden çay bahçesinde yapılırken, İhsaniye’de kent meydanında gerçekleştirildi. Etkinlik Kuran-ı Kerim Tilavetinden sonra, Tasavvuf Müziği konseriyle devam edip, Sema Gösterileriyle son buldu. Vatandaşlarımıza unutulmaz anlar yaşatan program da, Sema Gösterisi izleyenler tarafından büyük bir keyifle ve dikkatle izlendi. Kalabalık bir izleyici kitlesi tarafından beğeniyle takip edilen program gönülleri tasavvufla doldurdu.

IMG_7351 IMG_7367 IMG_7487 IMG_7497 IMG_7504 IMG_7519

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.