DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

SEDAŞ MÜKEMMELLİK YOLUNDA; “ENTEGRE YÖNETİM SİSTEMİ ( EYS) PROJESİNİ” BAŞLATIYOR

SEDAŞ MÜKEMMELLİK YOLUNDA; “ENTEGRE YÖNETİM SİSTEMİ ( EYS) PROJESİNİ” BAŞLATIYOR

Elektrik dağıtım faaliyetini “Kalite Politikası” ile sürdüren SEDAŞ, 170 ülkeden 1 milyonu aşkın kamu ve özel kurumun bünyesinde uyguladığı Kalite Yönetimi, Çevre Yönetimi ve İş Sağlığı ve Güvenliği sistemlerini kapsayan “Entegre Yönetim Sistemi (EYS) Projesi”ne start verdi.

KALİTE, MÜŞTERİ VE ÇALIŞAN ODAKLI (EYS) PROJESİ HIZLA BAŞLIYOR

SEDAŞ kalite, çevre, bilgi güvenliği, müşteri ilişkileri ve iş sağlığı ve güvenliği vb. konulardaki yönetim sistemlerinin tek bir çatı altında toplanarak bir bütünlük içinde yönetilmesi amacıyla kuracağı Entegre Yönetim Sistemleri (EYS) için tüm departman yöneticileri ile yapılan çalıştaylarla  gerekli çalışmaları başlatırken, bu kapsamdaki eğitimlere de start verdi. SEDAŞ’ta EYS için düzenlenen eğitimlerle, Entegre Yönetim Sisteminin (EYS’nin) kurulması ve etkin bir şekilde uygulanması hedefleniyor. Bunun yanında  vizyonunu “güvenilir çevik ve müşteri odaklılığıyla bilinen model bir şirket olma” yönünde yeniden belirleyen SEDAŞ, “mükemmellik yolunda”, zaman, kaynak, hız kazanmak ve tüm süreçlerinde verimlilik sağlamak, gerek duyduğu dönüşümleri gerçekleştirmek istiyor. SEDAŞ çalışanlarının alınan eğitimlerle Entegre Yönetim Sistemlerine adapte olmaları, kalite yönetim sistemlerini etkin olarak uygulamaları, sürekli iyileştirme ve geliştirme yapmaları,  EYS projesi çıktılarının  şirket kültürü haline getirilmesi de amaçlanıyor.

 MÜKEMMELLİK YOLUNDA

 Şirket vizyonu ve misyonu ile şirket hedeflerini yeniden belirleyen SEDAŞ, mükemmelliğe ulaşmak amacıyla start verdiği Entegre Yönetim Sistemi (EYS) projesi sonunda tarafsız ve akredite bir kuruluş tarafından denetlenecek ve ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve ISO 45001 İş Sağlığı Güvenliği Yönetim Sistemi ve ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgelerini de almaya hak kazanacak.

 EĞİTİMLER SÜRECEK

 SEDAŞ teknik eğitim merkezinde tüm departmanların kalite yönetim temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen ve iki gün boyunca devam eden eğitimlerde eğitimci Meltem Koç tarafından Entegre Yönetim Sistemi Kurulumu Projesi hakkında ayrıntılı bilgilendirilmeler sağlandı. Kalite Yönetim Sistem Standardı temel kavramları, temel prensipler ile standart maddelerin yorumlanarak sistem kurma, Entegre Yönetim Sisteminin kurulumundaki süreçler ve uygulama çalışmalarına katkı sağlanması konularının ele alındığı eğitim programlarının proje boyunca yıl içinde sürdürüleceği belirtildi.

EYS Projesi Eßitim Äalçümalarç Baüladç (2) EYS Projesi Eßitim Äalçümalarç Baüladç (3) SEDAû EYS Projesi EYS Projesi Eßitim Äalçümalarç Baüladç (1)

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.