DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

SONUNUZ MUTLAKA GELECEK

SONUNUZ MUTLAKA GELECEK

Gölcüklü Siyasilerden Atatürk Havalimanı katliamına sert tepki

Türkiye geçtiğimiz akşam İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan gelen saldırı haberi ile sarsıldı. Saatler 22.00’ı gösterdiğinde havalimanının dış hatlar terminalinde önce silah, ardından da patlama sesleri duyuldu. Eli kanlı terör örgütleri tarafından gerçekleştirilen hain saldırıda 41 vatandaşımız hayatını kaybederken, 239 vatandaşta yaralandı. İstanbul’da gerçekleştirilen hain saldırı hakkında ilçemizdeki siyasi parti ilçe başkanları İstanbul’u kana bulayan terör saldırısına sert tepki göstererek artık teröre karşı ciddi adımlar atılması gerektiğini savundular.

Alp, “Teröre artık lanet okumakla değil, bir duruş sergileyerek cevap vermek gerekiyor”

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen saldırı hakkında şu açıklamaları yaptı: “Bu saldırı adice yapılan alçakça bir saldırıdır. Bu saldırı sadece Türkiye’yi değil tüm dünyayı tehdit eden teröristlerce haince planlanmış bir saldırıdır.  Türkiye’yi ekonomik, siyasi, psikolojik ve sosyal bir kıskacın içine almak isteyen küresel güçler artık ülkemizi tehdit etmektedir. Küresel güçler bu saldırılarla ülkemizi dize getirmek düşüncesinden bir an önce vazgeçmeli.  Çünkü bizler bu oyunlara karşı hiç bir şekilde boyun eğmeyeceğiz. Dünya güçleri ekonomik çıkmaza giren terör savaşları üreterek kendi gelecekleri için bu bölgedeki insanları saldırılarla boyun eğdirme amacındalar. Bütün dünya şunu bilsin bizler bu saldırılara karşı asla boyun eğmeyecek aksine daha da güçleneceğiz. Teröre artık lanet okumakla değil, bir duruş sergileyerek cevap vermek gerekiyor. Halkımız sakın ümitsizliğe kapılmasın. Bu coğrafyanın emniyet sibobu ve emniyet kemeri ayakta dimdik durabilen sadece Türkiye’dir. Atatürk Havalimanı’nda yapılan saldırıyı en nefret duygularımla kınıyor, Şehitlerimize Allah’tan Rahmet, saldırıda yaralanan vatandaşlarımıza

İşeri, “Sınırları kontrolsüzce mültecilere açan hükümet bugünkü saldırıların birinci sorumlusudur”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, “Böylesine vahim saldırıyı tüm nefretimle kınıyorum. Ne yazık ki bu olaylar ve saldırılar kınamakla bitmiyor. Artık terör ülkemizin her yerinde. Terör saldırılarının dünyanın en büyük Metropollerinden birisi olan İstanbul’da hele ki Havaalanı’nda yaşanması çok sıkıntılı. Bu olaylar ne yazık ki ülke turizmine de balta vurmaktadır. Dolayısıyla bu saldırılar aslında ülkemizin ekonomisine gerçekleştiriliyor. Ne yazık ki bu saldıralar oldu olalı hükümetin birleştirici mesajlarını görmüyorum. Bu sorun artık tüm siyasi partilerin ortak sorunudur. Tüm siyasi partilerin ortak alacağı kararla terör sorunu çözülebilir. Sınırları kontrolsüzce mültecilere açan hükümet bugünkü saldırıların birinci sorumlusudur. Artık bu ülkede can ve mal güvenliği kalmamıştır. İnsanlar korku içerisinde, psikolojik yıpranma yaşamaktadır. Atatürk Havalimanı’nda yapılan bu hain saldırının İsrail ile uzlaşmaya varılmasının ardından gerçekleştirilmesi de manidardır ve göz ardı edilmemelidir. Artık bu saldırıları kınamakla bir şey olmuyor. Yani kınamak yetmez. Hükümet yanlış yaptığını bir an önce kabul etmeli, sorumlular istifa etmelidir. Geçtiğimiz akşam eli kanlı terör örgütlerince gerçekleştirilen bu hain saldırıda hayatını kaybeden 36 vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlara da acil şifalar dileriz.”

Çakıroğlu, “MHP terör konusunda hükümete destek verecektir”

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Vekili Hüseyin Çakıroğlu, saldırı hakkında şu sözleri dile getirdi: “Çok üzgünüz. Bu saldırı sadece sivil halka yapılan, uluslararası sermayenin ülkemiz üzerindeki bir oyunudur. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu işin farkındayız. Bizler terörle mücadele konusunda müzakere değil, mücadelenin yapılmasını istiyoruz. Milletimizin huzur içinde yaşaması için Milliyetçi Hareket Partisi terör konusunda hassasiyet göstermektedir. Hükümet terör sorununa çok daha ciddi adımlar atmalı ve topluma güven verme adına yetkililerin acilen güvenlik önlemleri almaları lazım. Ne yazık ki Türk Milletinin bu görevde olanlara karşı güveni azalmış durumda. Terörle müzakere yapılmaz, terörle mücadele yapılır ve terör odakları yok edilir. Milliyetçi Hareket Partisi milletimizin ve vatanımızın geleceği adına bu yanlışlarına rağmen bugünkü iktidara terör konusunda destek vereceğini bildirmektedir. Yeter ki bu ülke terör belasından kurtulsun. Bizler İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yaşanan saldırıyı, terör örgütünü ve işbirlikçilerini lanetliyor, saldırıda şehit düşen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyoruz” dedi.

Uzuner, “Koskoca Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak yapabildiğimiz en iyi ve tek şey bu mu?”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner, İstanbul Atatürk Havalimanı’na gerçekleştirilen saldırı hakkında terör örgütüne ve bu olaya sebebiyet verenlere sert tepki gösterdi. Başkan Uzuner, “Yine mi kınayıp, lanet okuyalım? Koskoca Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak yapabildiğimiz en iyi ve tek şey bu mu? Basiretimizi bağlayıp, canım vatanımızı kan gölüne çevirmiş! Her gün anlamsızca yaşamını yitirip giden birçok vatandaşımız ve tesadüfen yaşayan bizler… Gerçi ne kadar yaşamak denir buna, bilinmez! Bürokratlar cenazelere yetişemiyor artık farkında mısınız? Vefat edenlerin cenazelerine bile en az 30 araba/ korumayla giderken “birileri”, bizim hiçbir şekilde can güvenliğimiz yok! Yeter demekten, gırtlağımızda derman kalmadı! Ölenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum” diyerek tepkisini dile getirdi.

?????????????????????????????????????????????????????????

?????????????????????????????????????????????????????????

murat uzunerHüseyin Çakıroğlu

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.