DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TAŞLAR YERİNDEN SÖKÜLÜYOR

TAŞLAR YERİNDEN SÖKÜLÜYOR

Yaya geçidindeki taşlar halkı tedirgin ediyor

Albay Burak Caddesi üzerinde bulunan Uzuner halı yıkama önündeki yaya geçidindeki taşlar yerinden sökülmüş, yaya yolunu kullanan halkı tedirgin ediyor.

“Yaya geçidi tehlike arz ediyor”

Albay Burak Caddesi üzerinde bulunan Uzuner halı yıkamanın önündeki yaya yolu vatandaşlar için tehlike arz ediyor. Yaya yolu üzerinde bulunan taşlar yerinden sökülmeye başlamış, oradan geçen vatandaşlar için tehlike arz eden yol, işletme sahibi olan Yıldıray Uzuner şu sözleri söyledi “ Buradaki taşlar sürekli yerlerinden çıkıyor, vatandaşlar kaç defa burada düşme tehlikesi yaşadı, taşların yerinden sökülmesi vatandaşların ayaklarının takılması sonucu düşme tehlikesi yaşıyorlar. Biz elimizden geldiği kadar buraya önlem almaya çalışıyoruz, ama pek bir faydası olmuyor. Yetkililerden buraya yaya geçidinin düzeltilmesi için sesleniyorum” dedi.

“Gölcük belediyesine şimdiden teşekkür ettiler”

Vatandaşların yaya geçidindeki bu taşlar bir an önce yapılması gerektiğini düşünen halk bu yoldan geçmek istemediklerini söyleyerek şu açıklamada bulundular “ Bizler bu yoldan her geçtiğimiz de ayağımız takılıp düşecek diye korkuyoruz. Kaç kişi buradan geçerken düştü, araçların park etmediği bir bu yol var, burası da taşarlın yerlerinden sökülmesinden sonra tehlikeli bir hal aldı. Yetkililerden buraya yaya geçidini yenilenmesini istiyoruz” dediler. Yaya geçidi isteyen halk bu yolun işlek bir yol olduğunu belirten vatandaşlardan bu konuda yardımlarını esirgemeyen Gölcük belediyesine şimdiden teşekkür ettiler.

DSC_0136 DSC_0138 DSC_0140 DSC_0141

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.