DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TERÖRÜ YENECEĞİZ

TERÖRÜ YENECEĞİZ

İlçemizdeki Muhtarlardan teröre lanet

İlçemizdeki Mahalle Muhtarları Atatürk Havalimanı’nda yapılan terör saldırısına lanetledi. Muhtarlar ile yaptığımız röportajda teröre lanet yağdı. Üst üstte yapılan saldırılar sonucu ne yapacağını şaşıran halkımız teröre lanet yağdırıyor. İlçemizdeki muhtarlarımızla terör hakkında bir röportaj hazırladık tüm muhtarlarımız teröre lanet yağdırdı. İşte muhtarlarımızın duygu ve düşünceleri;

Türkay, “Vatandaş tedirgin, insanlar ne yazık ki korkuyor”

Sofular köy muhtarı Hüseyin Türkay şu sözlerini dile getirdi “Allah bu gibi terör belalarını bir daha yaşatmasın. Bugün orda, yarın burada olmayacak diye bir şey yok. Vatandaş tedirgin, insanlar ne yazık ki korkuyor. Atatürk Havalimanında yaşanan patlama bizleri gerçekten derinden yaralamıştır. Allah ülkemize bir daha böyle olaylar yaşattırmasın. Sağlıklı huzurlu günler geçirmek nasip etsin” dedi.

Güneş, “Gün birlik ve beraberlik günü”

Değirmendere merkez mah. Muhtarı Doğan Güneş ise şu sözleri söyledi: “Aynı ülkede, yaşa sonra git o ülkenin insanlarını öldür. O saldırıyı yapan teröristler kendi ailelerinin başına bu saldırılar gelse bu kadar acıyı kaldırabilirler mi acaba?? Gün birlik ve beraberlik günü, Herkes birbirine kenetlenmeli. Devir “bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın” devri değil. Bu gün oraya ise yarın buraya” diye konuştu.

Özder, “Yılmak yok, ayaktayız. Terörü bitireceğiz”

İhsaniye merkez Mahallesi Muhtarı Ahmet Özder ise şu açıklamalarda bulundu: “Terörle yaşamaya alıştık. Ne diyelim, ülkenin geldiği hal ortada. Yılmak yok, ayaktayız. Terörü bitireceğiz. Eskiden PKK belası vardı onların başını ezdik. Şimdi ise İŞİD belası ile karşı karşıyayız. Ama herkeste biliyor ki PKK’yı nasıl bitirdiysek, İŞİD’İ de öyle bitireceğiz. Üzgünüz, ama devlet elinden geleni yapacak. Hainlere bırakmayacağız. Gün gelip hesap soracağız.”

Akgüngör, “Osmanlı torunlarıyız yıkılmayacağız”

Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi Muhtarı Haydar Akgüngör ise şu sözleri söyledi “bir an evvel mecliste bulunan siyasi partilerin bir araya gererek bu sorunun nasıl çözüleceği ile ilgili olarak en kısa zaman içerisinde karar vermelerini istiyoruz. Terörün biran önce sonlandırılması için halk olarak bizlerde bu önemli görevde üzerimize ne düşüyorsa yapacağız” diye konuştu.

Yetkin, “Biz Osmanlı torunlarıyız, her türlü sonuna kadar da savaşacağız”

Ulaşlı Yavuz Sultan Selim Mahallesi Muhtarı Eda Yetkin ise şu sözleri söyledi: “Hoş bir şey değil memleketimizi karıştırmaya çalışıyorlar. Vatan hainleri, bunların Türk olduğuna inanmıyorum. Bizim büyüklerimiz Çanakkale’de savaştayken topraklarımıza girdiler. Şimdi ise güçlerini göstermeye çalışıyorlar. Onlar bizi alt edemezler, mümkün değil. Biz Osmanlı torunlarıyız, her türlü sonuna kadar da savaşacağız dedi.

rîp Ahmet ôzder òhsaniye Merkez Mah Muh. Doßan GÅneü Deßirmendere Merkez Mah Muh. 1. sayfaya Eda Yetkin Ulaülç Yavuz Sultan Selim Mah. Muh. HÅseyin TÅrkay Sofular Kîy Muh. Haydar AkgÅngîr Deßirmnedere YÅzbaüçlar Mah. Muh

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.