DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

TRAVMATİK OLAYLARDA NE YAPABİLCEKLERİ HAKKINDA EĞİTİM VERİLDİ

TRAVMATİK OLAYLARDA NE YAPABİLCEKLERİ HAKKINDA EĞİTİM VERİLDİ

Gölcük Mesleki Eğitim Merkezi Rehber Öğretmenlere

Gölcük Mesleki Eğitim Merkezi dün Rehber Öğretmenlere yönelik Ruhsal Kırılmalarımız için travma atölyesi hakkında 30 öğretmene eğitim verdi.

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı MARKA’nın desteklediği, Gölcük, Başiskele ve Karamürsel’deki Rehber Öğretmenler, Sosyal Hizmetler Merkezindeki Sosyal Hizmet Uzmanları ve Psikologlar, İzmit Rehberlik Araştırma Merkezi Bölgesinden Psikolojik Danışmanların dinleyici olarak 3 grup halinde katılacağı Travma Eğitimi Formatörü Uzman Psikolojik Danışmanlar İsmail Sav ve Abdullah Doğan’ın da konuşmacı olarak katıldığı program Gölcük Mesleki Eğitim Merkezinde 20- 21- 22 Haziran tarihlerinde gerçekleşiyor. Gölcük Mesleki Eğitim Merkezi dün Rehber Öğretmenlere yönelik Ruhsal Kırılmalarımız için travma atölyesi hakkında 30 öğretmene eğitim verdi.

Gülsuyu “Bulunduğumuz bölgede teknoloji ön planda olduğu için yalnızlaşıyoruz”

Gölcük ilçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, program hakkında şu sözleri dile getirdi: “Bulunduğumuz bölgede teknoloji ön planda olduğu için yalnızlaşıyoruz. Buda bizi travmatik olarak etkiliyor. Sürekli Suriye’den ve başka ülkelerden göç alıyoruz, bu olaylar insanlarda travmatik olaylar yaratabiliyor. İşte bizde bugün burada sizlere travmatik olaylarda ne yapabileceğiniz hakkında bilgi vereceğiz” dedi. Programda Uzm. Psikolojik danışman İsmail Sav ve Abdullah Doğan 30 rehber öğretmenine 3 gün boyunca travmatik olaylarda neler yapacakları konusunda Çarşamba gününe kadar Halk Eğitim Merkezi’nde ders verecek. Verilen bu dersin sonunda programa katılan öğretmenlere sertifika verilecek.

IMG_8142

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.