DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

VATANDAŞA RAHAT İBADET İMKANI SAĞLANIYOR

VATANDAŞA RAHAT İBADET İMKANI SAĞLANIYOR

Gölcük Belediyesinin Belediye Sınırları içinde yer alan Mezarlık alanlarında çalışmalar büyük hızla ve özenle devam ediyor. Gölcük Belediyesi İdari İşler Amirliğinin yürüttüğü çalışmalar eksiksiz ve sorunsuz şekilde devam ediyor.

Bu hizmet vatandaşı oldukça memnun etti

Belediye Mezarlık alanlarının belirlenen yerlere Eşarp, Kuran-ı Kerim ve Festen oluşan ve Kapalı Pano içerisinde muhafaza edilen setler koyuldu. Bu imkanlar sayesinde mezarlıklara yakınlarına kuran okuma ihtiyacı duyan vatandaşlara ibadetlerini daha rahat, güzel ve eksiksiz bir şekilde yapılma imkanı sağlanıyor. Gölcük Belediyesinin her konuda olduğu gibi, Mezarlıklar konusundaki bu girişimleri ve çalışmaları, büyük titizlik ve duyarlılık çerçevesinde vatandaşların bir kez daha takdirini kazanmakta.

Mezarlçklar1 Mezarlçklar9 Mezarlçklar

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.