DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Vatanımızda Bayrağımız hep dalgalanacak ve Ezanımız sonsuza kadar yankılanacaktır

Vatanımızda Bayrağımız hep dalgalanacak ve Ezanımız sonsuza kadar yankılanacaktır
12.06.2016
1.223
A+
A-

Vatanımızda Bayrağımız hep dalgalanacak ve Ezanımız sonsuza kadar yankılanacaktır

K.K. EKOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanlığı tarafından düzenlenen şehit yakınları ve gazilere iftar programı Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu’nun katılımlarıyla gerçekleştirildi.

 

İzmit Orduevinde gerçekleşen iftar programına Vali Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu’nun yanısıra; K.K. EKOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Korgeneral Mehmet Daysal ve eşi Havva Canan Daysal, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, Baro Başkanı Sertif Gökçe, İl Jandarma Komutanı Alb. Mehmet Karadeniz, şehit yakınları, gaziler ile yakınları katıldı.

 

Vali Güzeloğlu, “Bizler bir büyük millet ve devletiz”

 

K.K. EKOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Korgeneral Mehmet Daysal’ın konuşmasının ardından Val Sayın Hasan Basri Güzeloğlu yaptığı konuşmalarında; “Bugün EDOK Komutanlığımızın düzenlediği iftar yemeğinde sizlerle birlikte olmanın mutluluğu içerisindeyim. Tüm aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Kahraman gazilerimize sağlık diliyorum. Bu kahramanların varlığıyla geleceğimize güçlü ve emin adımlarla yürürken, onları hiçbir zaman unutmayacağımızın bir kez daha bilinmesini istiyorum. Bizler bir büyük millet ve devletiz.   Tarihin her döneminde adaletli, hakkı temsil etmiş, zayıfın yanında olmuş, özgürlüğünden hiçbir şekilde taviz vermemiş bir neslin evlatlarıyız. Devraldığımız vatan toprağı, kanla, canla bizlere emanet edilmiş ve gönderde bayrağımız dalgalanacak, semalarda ezanımız sonsuza kadar yankılanacaktır. Bu toprakları vatan yapan Kurtuluş Savaşımızdan buyana başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu büyük emaneti bizlere emanet eden bütün kahramanları saygı ve minnetle anıyorum. Bu güzel organizasyonu yapıp bizleri bir araya getirdiği için değerli Garnizon Komutanıma ve ekibine teşekkür ediyor, günümüzün aydınlık olmasını diliyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Ramazanımız mübarek olsun” diyen Vali Güzeloğlu konuşmalarının ardından şehit yakınları ve gaziler ile iftar yemeği yenildi.

 

İl Müftüsü Yusuf Doğan tarafından yaptırılan duanın ardından Vali Sayın Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu, şehit yakınları ve gaziler ile tek tek ilgilenerek, onlarla sohbet ettiler.

01 02 05 06

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.