DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yeni belediye binasında geri sayım başladı

Yeni belediye binasında geri sayım başladı
19.06.2016
1.078
A+
A-

Yeni belediye binasında geri sayım başladı

 

Başiskele’de yapımı süren yeni belediye binası ve kent merkezi tamamlanma aşamasına geldi

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Belediyesi için yeni bir hizmet binası ve kent meydanı inşa ediyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Serdar Mahallesi’nde gerçekleştirilen proje büyük oranda tamamlandı. 10 dönümlük alanda gerçekleştirilen projede ahşap ve mermer kaplamalar göze çarpıyor. Üç bölümden oluşan hizmet binasında meydan uygulamaları çevre düzenlemesi, ağaçlandırma çalışmaları ile aydınlatma çalışmaları yapılıyor.

 

ZEMİN VE İKİ KAT

 

Kent meydanı ve belediye hizmet binası projesi bodrum, zemin ve iki kat şeklinde inşa ediliyor. Bodrum katta sığınak, arşiv ve teknik birimler bulunurken, zemin kata seminer salonu, birinci katta da ofisler yer alıyor. İkinci katta ise idari personel odaları yapılacak. Projedeki bina alanının dışında kalan bölüm kent meydanı olarak düzenleniyor.

 

52 ARAÇLIK OTOPARK

 

6 bin 810 metrekare inşaat alanı içinde gerçekleştirilen projede 52 araçlık otopark yer alıyor. Bina içerisinde ayrıca kamera, kartlı geçiş sistemi, yangın tesisatı, acil anons sistemi ve 267 kişilik salon yer alıyor.

 

1 (2) 1 (5) 1 (7)

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.