DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

800 çocuk spora doyacak

800 çocuk spora doyacak

Dilovası’nda beş kurumun işbirliğiyle düzenlenen yaz spor okulları başladı. 2016 Yaz Spor Okulları 14 ayrı branşta 20 hoca nezaretinde 800 çocuğa hizmet verecek.

Dilovası’nda beş kurumun işbirliğiyle düzenlenen yaz spor okulları 16 Temmuz itibariyle başladı. 2016 Yaz Spor Okulları 14 ayrı branşta 20 hoca nezaretinde 800 çocuğa hizmet verecek. Dilovası Belediyesi, Gençlik Hizmeleri Spor İlçe Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, Halk Eğitim Müdürlüğü ve İlim Yayma Cemiyeti İşbirliği ile futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atletizm, çim hokeyi, badminton, boks, kick box, wushu, masa tenisi, korfbol, güreş, karete ve resim olmak üzere 14 branşta faaliyet gösterilecek. 6 tesiste gerçekleşecek çalışmalarda 20 antrenör görev yapacak.

ÇOK AMAÇLI

Yaz okulunun amacı öncelikle yaz tatiline giren çocukların sosyal çevre edinmelerini sağlamak, sokak kültüründen uzaklaştırmak, sağlıklı, bilinçli ve topluma yararlı bireyler olmasına katkı sunmak olarak açıklandı. Dilovası Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Polat malzeme dağıtım töreninde yaptığı konuşmada “Dilovası Belediyesi olarak yaz spor okullarının açılışlarını her yıl olduğu gibi bu yılda gerçekleştirmek üzere bir aradayız. Dilovası’ndaki çocuklarımızın, yavrularımızın hem zamanlarını iyi geçirmesi hem sağlıklı nesillerin yetişmesi hem de spor adına başarılara imza atmaları için yaz spor okullarını destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz” dedi. Polat şöyle devam etti:

800 BAŞVURU ALINDI

“Bu yıl 14 ayrı branşta yaklaşık 20 hoca eşliğinde 800 çocuğumuzun başvurusunu aldık. Yaz spor okulları kapsamında imkanlarımızı seferber ederek; çocuklarımızın bütün spor malzemelerini ve kıyafetini hediye ettik. Ayrıca Dilovası Belediyesi yaz spor okullarından faydalanmak isteyen, spora ilgi duyan sporla alakalı olan herkesi yaz spor okulumuza katılmaları için de buradan davet ediyoruz. Amacımız ve gayemiz her alanda olduğu gibi spor alanında da farklı bir Dilovası meydana getirmek, spora duyulan ilgi ve alakayı artırmaktır.

SPORCU YETİŞTİRECEĞİZ

Bu vesile ile yaz spor okullarına katılan çocuklarımıza, hocalarımıza ve bu organizasyon içerisinde yer alan herkese teşekkür ediyorum, başarılı sonuçlar elde edeceğimize tüm kalbimle inanıyor; yaz spor okullarının hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Aynı zamanda bu eğitime yıl boyunca süreklilik kazandırarak alt yapılara sporcu kazandırmayı ve gelecekte sağlam temeller üzerine oturtmayı hedefliyoruz. Hocalarımız yaptıkları öz verili çalışmalarla bunu başarmak için gece gündüz çalışmaktadırlar. Spor yapacak çocuklarımıza hem malzeme hem de verilecek kurslar ücretiz olacaktır. Buradan tüm arkadaşlarıma çabalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

114642

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.