DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Karaosmanoğlu, “Kardeşliğimizi güçlü tutacağız”

Başkan Karaosmanoğlu, “Kardeşliğimizi güçlü tutacağız”

Başkan Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli İl Başkanlığının organize ettiği geleneksel bayramlaşma törenine katıldı.

BAYRAMLARIMIZI KARARTMAK İSTEYENLER VAR

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ramazan Bayramı nedeniyle AK Parti Kocaeli İl Başkanlığının organize ettiği geleneksel bayramlaşma törenine katıldı. Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Bilim, Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İlçe ve Belediye Başkanlarının yanı sıra teşkilat üyeleri ve vatandaşlar bayramlaşmaya katıldılar. İl Binasının önünde ki açık alan da yapılan bayramlaşmada konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “AK Parti’de görev alan ve nöbet tutan dava arkadaşlarım, hepinizi öncelikle sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Bayramınız mübarek olsun.. Kardeşliğimizi güçlü tutarak bu virüsleri beraberce bünyemizden tutup atacağız. Bunun ilacı birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimizdir” dedi.

KARAOSMANOĞLU, “DURMAK YOK HİZMETE DEVAM”

Terörle mücadele halkımızın iradesini ortaya koyduğunu vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli’nin her köşesinde AK Parti iktidarı olarak başta Cumhurbaşkanımızla, Başbakanımızla, Bakanlarımızla ve teşkilatlarımızla aynı aşkla çalışmaya devam ediyoruz. Durmak yok hizmete devam diyoruz. Biz siyaseti bu şekilde anlıyoruz. Bu yolda hizmet eden başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere herkese Kocaeli halkı adına teşekkür ediyorum. Kocaeli’de bir hizmet bereketi var. Bu kardeşliğimizin ve birlikte yürüdüğümüzün göstergesidir. Her birimiz hizmet etmek için koşuyoruz. Buradan bir kez daha tüm Kocaeli halkımızın bayramını kutluyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Konuşmalar sonrası teşkilat üyeleri ve vatandaşlar bayramlaştı.

ZIYA2214 ZIYA2224 ZIYA2228 ZIYA2205

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.