DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

BBP Kocaeli İl Teşkilatı’nın Muhsin Yazıcıoğlu davasına sert tepki

BBP Kocaeli İl Teşkilatı’nın Muhsin Yazıcıoğlu davasına sert tepki

BBP Kocaeli İl Teşkilatı, Kahramanmaraş’ta görülen Muhsin Yazıcıoğlu davasına takipsizlik kararı verilmesi nedeniyle Kocaeli Adliyesi önüne siyah çelenk bıraktı.

Muhsin Yazıcıoğlu davasına verilen takipsizlik kararı ile ilgili Kocaeli Adliyesi önünde yapılan basın açıklamasına BBP Kocaeli İl Başkanı Nihat Yıldız, Türk Ocağı Başkanı Yücel Alpay Demir, Alperen Ocakları Kocaeli İl Başkanı Fatih Gedik ve partililer katıldı. Nihat Yıldız açıklamasında, bu günlerde acılarının ikiye katlandığını belirterek, “Yürüttüğümüz hukuki süreçte takipsizlik kararı verilmiştir. Ne hazin fırsatçıklıktır ki, ne kadar manidardır ki bu takipsizlik kararı; elim bir terör olayının şokunun yaşandığı bir zaman diliminde kamuoyuyla paylaşılmıştır. Kamuoyunun da hayret ve kuşkuyla takip ettiği bu süreç içerisindeki; kusur, ihmal ve kasıtlar peş peşe ortaya çıkarılmaya başlanmıştı” dedi.

Başkan Yıldız’dan sert tepki

Sözlerine devam eden Yıldız, ne olduysa çok önemli noktalara ulaşıldıktan sonra olduğunu söyleyerek, “Dava sürecindeki ihmal, kusur ve kasıtların üstlerine bulaşmasından aşırı rahatsız olan bir kesim siyasi ve bürokratik bir kapasite, dosyanın bir an önce kapatılmasıyla ilgili gayretlerde bulunmaya başladı. Netice itibariyle Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının şehadetiyle sonuçlanan olayın suikast ve sabotaj olduğu yönündeki kuvvetli şüphelerin üzeri karartılarak ve şüpheliler aklanarak dava dosyası hakkında takipsizlik kararı verildi. On beş günlük yasal süreç içerisinde itirazımızı yapacağız. Yiğitler bir gün; korkaklar her gün ölür” ifadelerinde bulundu. Açıklamanın ardından grup adliye önüne siyah çelenk bıraktı.

13522010_1766608736887168_7020826953188804158_n 13567349_1766608720220503_7100666371281995462_n

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.