DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Beşir Temsilciliği’nden 80 Çocuğa Yardım Eli Uzatıldı

Beşir Temsilciliği’nden 80 Çocuğa Yardım Eli Uzatıldı

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Beşir Temsilciliği’nin yardım organizasyonuna katılarak bu güzel etkinlikte yer aldı.

Hayırseverlerin destekleriyle kurulan Beşir Derneği, Gölcük’te açtığı Gölcük Beşir Temsilciliği adlı paylaşım noktasıyla örnek bir çalışmaya imza atmış durumda.

Gölcük Tevfik Hoca Camii altında  açılan ve içerisinde hayırseverlerin bağışlarıyla alınan gıda, giyim ve temizlik malzemeleri olan paylaşım noktasından ihtiyaç sahipleri ücretsiz olarak istediklerini alabiliyorlar. Bunun yanısıra yürütülen birçok çalışmayla birlikte mümkün olduğu kadar çok kişiye yardım eli uzatılıyor.

Gölcük Beşir Temsilciliği, Başkan Mehmet Ellibeş’in de katılımıyla Gölcük ve Karamürsel ilçelerinde tespit edilen yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına giyim paketi yardımında bulundu. 80 çocuğa yapılan ve onlarında yüzlerinde tebessüm yaratan,mutlu olmalarına vesile olan bu organizasyonla birlikte iyilik halkasına bir katkıda daha bulundu.

Gölcük Beşir Temsilciliği’ni Gönülden Kutluyorum

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Öncelikle Gölcük Beşir Temsilciliğimizi böyle bir güzel faaliyet gösterdiği ve yardıma muhtaç vatandaşlarımıza kol kanat gerip onların ihtiyaçlarına kulak verdiği için canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu tür derneklerimizin toplumumuzda birtakım değerleri hatırlamamız ve manevi değerlerimize verilen önemin artmasına büyük katkıda bulunuyor. Derneklerimizin bu tür çalışmalarını destekliyor ve çalışmalarının devamını dileyerek, işlerini her daim kolaylıklar içerisinde sürdürmelerini temenni ediyoruz, dedi.

Duyarlı Vatandaşlarımızın Yardımıyla Çalışmalarımızı Sürdüreceğiz

Yapılan organizasyonla ilgili dernek yönetiminden yapılan yazılı açıklamada, Gölcük ve Karamürsel ilçelerinde yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına 80 çocuğa giyim paketi kapsamı adı altında yardım elini uzatarak ihtiyaçlarını giderdik. Bu konuda bizlerden yardımını esirgemeyen ve bizleri destekleyen hayırsever vatandaş ve esnaflarımıza gönülden teşekkür ediyoruz. İnşallah yardımlarımız duyarlı vatandaşlarımız var olduğu müddetçe tüm hızıyla devam edecektir, dedi.

İhtiyaç sahibi vatandaşlar yapılan bu yardımdan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken, Beşir Derneği’ne ve yardımda bulunan tüm duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ederek, minnet duygularını dile getirdiler.

[000148] a1d8b967-0253-4650-9346-15d9cdb91ee0 beşir [000147]

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.