DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

BİR CADDE DAHA HAYAT BULUYOR

BİR CADDE DAHA HAYAT BULUYOR

Prestij Sokak Projesine 14. sokak dahil oldu

Gölcük Belediyesi Merkez Mahallesi Preveze Caddesi 14.Sokak’ta yol yenileme çalışmalarına başladı. Yapılan çalışma bittiğinde cadde ayrı bir güzelliğe kavuşacak.

Vatandaşlar yapılan çalışmalardan memnun

Gölcük Belediyesi Fen İşleri, Elektrik İşleri ve Park Bahçeler ekiplerinin yürüttüğü yoğun çalışmalar ile Preveze caddesi yeniden inşa edilerek prestij sokak olma özelliğine sahip olacak. Vatandaşların yoğun şekilde kullandığı yolun yenilenerek güzel bir görünüme kavuşacak olması vatandaşları oldukça memnun ediyor. Sokağın Cumhuriyet Parkı’na bağlanması, çeşitli dükkanların, dershanenin ve Sosyal Güvenlik Kurumunun da o bölgede olmasından ötürü çok sık kullanılan bir yol ve bitirilecek olan çalışmayla birlikte de daha güzel bir güzergah haline gelecek. Yapılan çalışma hakkında görüşünü dile getiren vatandaşlar “Yolun bozuk olması sebebiyle yürürken özellikle küçük çocuklar ve engelliler sıkıntı çekiyordu. Yolun yenilenmesinden dolayı çok memnunuz. Belediyemize yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

IMG_9727 IMG_9728 IMG_9729 IMG_9717 IMG_9726

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.