DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BİZLER ECDADIMIZDAN ALDIĞIMIZ BU EMANETİ SONSUZA KADAR YAŞATMA KARARLILIĞI VE AZMİ İÇERİSİNDEYİZ”

BİZLER ECDADIMIZDAN ALDIĞIMIZ BU EMANETİ SONSUZA KADAR YAŞATMA KARARLILIĞI VE AZMİ İÇERİSİNDEYİZ”

Kocaeli Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın çağrısı, Siyasi Parti İl Başkanlıklarının desteği ile “Kocaeli Demokrasi Nöbeti” Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’nun katılımlarıyla çoğalarak devam ediyor.

İzmit Perşembe Pazarı alanında gerçekleşen Kocaeli Demokrasi Nöbeti’ne Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’nun yanısıra Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu siyasi parti il başkanları, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları, sendikalar  ve değerli Kocaelili vatandaşlar katıldı.

Şehitler için okunan Kuran-ı Kerim’in ardından Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’un konuşmasından sonra kürsüye gelen Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu yaptığı konuşmalarında; “Her Akşam özgürlüğüne, bağımsızlığına ve bayrağına sahip çıkan, her bedeli ödeyeceğini kanıyla, iradesiyle ortaya koyan hakimiyetin kaynağı milletimize selam olsun. Hakimiyetin kaynağı milleti, milletin iradesini, onun temsilcisi Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere onun temsilcilerini yok etmek isteyen hainlere de lanet olsun. Onların iç ve dış işbirlikçileri, destekçileri, onlarla birlikte aynı hainliği icra edenler bilmelidir ki bütün hain emellerin karşısında en büyük gücümüz milletimizdir.   Tarihin her döneminde milletimiz; ne esir alınmış, ne boyunduruğa girmiş, iradesiyle bağımsız, hür ve payidar olmuştur. Bizler ecdadımızdan aldığımız bu emaneti sonsuza kadar yaşatma kararlılığı ve azmi içerisindeyiz. Buradan bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Milli iradenin tecelligahı TBMM’ye, Türkiye Cumhuriyeti milleti ve devletini temsil eden Cumhurbaşkanımızın üzerine bu hain emellerini gerçekleştirmek için göğsünü siper eden ve şehit olan sivil vatandaşlarımıza tankı, topu, mermiyi sürenlere de bin kere lanet olsun.

 Bu şebekede kim varsa, hukuk önünde hesabını verecektir. Türkiye Cumhuriyetinin bekasını engelleyen ve tehdit edenler bunun bedelini ödeyecektir. Kocaeli’miz de de bunun kararlığını sergiliyoruz. Millet, devlet ve her fert bugün bu iradede ve bu bayrağın altında bir aradadır. İradenizi, gayretinizi, sadakatinizi ve cesaretinizi yitirmeyiniz. Bu meydanlar demokrasi meydanlarıdır. Hiçbir akşam bu meydanları terk etmeden irademizi sonuna kadar göstermek, bayrağımızı dalgalandırmak zorundayız. Bizler mücadelemizi verirken en büyük gücü sizlerden aldık. Bu milletin bekası ve ezanın dinmemesi için bizlere uyku ve dinlenmek yok. Bu millet o hainleri asla unutmayacak, onların cenaze namazları bile kılınmayacaktır. Bugün burada olan ve olmayan tüm milletimiz bu kutlu yürüyüşün temsilcileridir. Bilin ki zafer inananlarındır.” diyen Sayın Valimiz, herkese hayırlı nöbetler dileyerek, teşekkür etti.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.