DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Bölgesel Amatör Lig’ine katılım başvurusu bir hafta daha uzatıldı SON TARİH 29 TEMMUZ

Bölgesel Amatör Lig’ine katılım başvurusu bir hafta daha uzatıldı  SON TARİH 29 TEMMUZ
24.07.2016
990
A+
A-

Bölgesel Amatör Lig’ine katılım başvurusu bir hafta daha uzatıldı

SON TARİH 29 TEMMUZ

Bölgesel Amatör Lig’e başvuru tarihi 22 Temmuz 2016 gününden 29 Temmuz 2016 Cuma günü saat 15.00’e  kadar uzatıldı. Bölgesel Amatör Lig’e başvuru tarihinin uzatılması kararının nedeni ise ülkemiz de son bir hafta içinde yaşamış olduğumuz olağanüstü olaylar olarak açıklandı.

 

Süre 1 hafta daha uzatıldı

 

Daha önce 22 Temmuz’a kadar süreceği açıklanan BAL’a başvuruların ülkemizde yaşanan olağanüstü olaylar nedeniyle 29 Temmuz’a kadar uzatıldığı açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bu yıl 7. sezonu düzenlenecek olan Bölgesel Amatör Lig’e 2016-2017 Sezonunda 165 takımın katılma hakkı bulunuyor. Bu takımlardan 81’i geçen sezon Bölgesel Amatör Lig’de yer alan takımlardan, 73’ü ilk kez Bölgesel Amatör Lig’de yer alacak yerel lig takımlarından, 11’i ise 2015-2016 Sezonunda Spor Toto 3.Lig’den düşen takımlardan oluşuyor. 2016-2017 Sezonu Bölgesel Amatör Lig’e Katılım Genel Esasları belirlenmiş olup, bu esaslar doğrultusunda lige katılma hakkı bulunan kulüplerin katılım belgelerini en geç 29 Temmuz 2016 tarihine kadar Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşler Müdürlüğü BAL Departmanı’na göndermeleri gerekiyor.2016-2017 Sezonu Bölgesel Amatör Lig gruplandırma ve statüsü, lige katılacak takım sayısının kesin olarak belirlenmesi ve saha denetimlerinin tamamlanmasından sonra açıklanacak.

BAL

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.