DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

“BU MİLLETİN İRADESİ OLDUKÇA, , HİÇBİR HAİN EMEL VE HİÇBİR PLAN TUTMAYACAKTIR.”

“BU MİLLETİN İRADESİ OLDUKÇA, , HİÇBİR HAİN EMEL VE HİÇBİR PLAN TUTMAYACAKTIR.”

Ülkemizin her köşesinde olduğu gibi ilimiz ve ilçelerinde Demokrasi nöbetleri devam ediyor. Çayırova İlçemizde de gerçekleştirilen “5. Çayırova Demokrasi Nöbeti”’ne Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu katılarak, değerli Çayırovalı vatandaşlara seslendi.

Çayırova Demokrasi Meydanında gerçekleşen Çayırova Demokrasi Nöbeti’ne Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’nun yanısıra Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun konuşmasından sonra kürsüye gelen Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu yaptığı konuşmalarında; “Çayırova’nın güzel insanları hepinize sevgi ve selamlarımı sunuyorum, geceniz hayırlı olsun.

Henüz daha yürüyemeyen bebeden, 70-80 yaşına gelmiş dedemiz ve ninemize kadar, iradesine, demokrasisine, özgürlüğüne, bayrağına, ezanına sahip çıkan milletimden Allah razı olsun. Bu milletin değerleri uğruna, özgürlüğümüz, bağımsızlığımız için feda-i can eyleyen 208 demokrasi şehidimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum.

Bu milletin düşmanlarına karşı, kendilerine verilen silahı, tankı, topu, tüfeği, bu milletin öz evlatlarına, demokrasi, hürriyet, bayrak, ezan için  direnerek onlara karşı çıkan, milletin fertlerine ateş açan hainlerede lanet olsun. Bilin ki; içte ve dışta bu milletin iradesi oldukça, aşılmaz sıra dağlar gibi duran sizler oldukça, hiçbir hain emel ve hiçbir plan tutmayacak. Bu millet Rabbimin muradıyla, sizlerin duası ve dik durmasıyla ve Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğiyle bu belayı def etmiş olacaktır. Bu ülkenin her bir sokağında, her bir köşesinde, her  bir meydanında, şehitler gibi şehit olmaya hazır, emdiği helal sütün karşılığını veren ve çelikleşmiş iradesiyle hainlere uyumadan yorulmadan dik durarak bugüne kadar cevap veren bu milletin aziz tüm fertlerine şükranlarımı sunuyorum.

Bizler, sizlerden aldığımız güçle, imanla yolumuza daha güçlü ve kararlı bir şekilde devam ediyoruz. Türkiye’nin kutlu yürüyüşü, geleceğe akışı ve inşallah imanla sonsuza kadar payidar olması, şüphesiz açık bir gerçektir. Hiçbir güç, hiçbir hain plan ve hedef bizi bunun dışında tutamaz.

Kocaeli’nin de iki yiğit evladı şehit oldu. Rabbim rahmet eylesin. Biz gönlümüze, beynimize kazıdığımız o güzel isimleri bugün buraya gelmeden imzaladığım bir kararnameyle okullarımıza verdik. Darıca’daki Anadolu Lisesinin adını “Şehit Polis Edip Zengin Anadolu Lisesi”, Derince’deki İmam Hatip Ortaokulumuzun ismini de “Şehit Polis Serdar Gökbayrak İmam Hatip Ortaokulu” olarak değiştirdik. İsimleri imanlı nesiller yetiştirecek bu okullarda sonsuza kadar yaşayacak, bu hain düşüncenin karşısında en büyük güvencemiz olacaktır.

 Bu hainlerle birlikte hareket eden bine yakın Kocaeli’de ki kişi inlerinde yakalandı ve gözaltına alındı. Hukukun ve adaletin önüne çıkartacak ve onların hak ettiği cezayı hep birlikte vereceğiz. Hiç kimse bu milletin evlatlarına, düşmana doğru kullanılmak üzere verilmiş tankı, topu ve tüfeği, ne kullanabilir, ne de bundan sonra da bunu düşünebilir.

Herkes emin olmalı ve sizlerde güvende olmalısınız ki, devletimiz çok güçlü ve biz bu hainlerin üstesinden gelecek bir azim ve kararlılık içindeyiz. Biraz önce Sayın Cumhurbaşkanımız açıkladı, Hükümetimizin aldığı bir kararla ve Cumhurbaşkanımızın onaylamasıyla 3 ay Türkiye’de Olağan Üstü Hal ilan edildi. Bu karar sadece ve sadece bu hainlerle mücadelemizi daha güçlü kılmak, onlara karşı bu milletin hakkını korumak ve nereye giderlerse, nerede saklanırlarsa saklansınlar, bunları adalete teslim etmek üzere alınmıştır. Bu kararla mücadelemiz daha güçlü olacak. Kararlılığımız artacak ve biz hedefe ulaşacağız. Allah sizlerden razı olsun” diyen Sayın Valimiz, herkese hayırlı nöbetler dileyerek, teşekkür etti.

2 3 4 1

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.