DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BU SÜREÇ SAVUNMA SEKTÖRÜNE OLUMSUZ ETKİLEMEDİ

BU SÜREÇ SAVUNMA SEKTÖRÜNE OLUMSUZ ETKİLEMEDİ

Kocaeli Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Yıldız,

BU SÜREÇ SAVUNMA SEKTÖRÜNE OLUMSUZ ETKİLEMEDİ

Darbe girişiminin savunma sanayisine etkisi olup olmadığıyla ilgili açıklama yapan Türk Harb-iş Sendikası Kocaeli şubesi başkanı Turhan Yıldız, “Darbe girişimi Savunma sektörüne olumsuz bir etki olmadı” diyerek bazı açıklamalarda bulundu.

“TÜRK MİLLETİNİN CESARETİ VE AZMİ BU DURUMUN ÜSTESİNDEN GELECEKTİR”

Türk Harb-iş Sendikası Kocaeli şubasi başkanı Turhan Yıldız, darbe girişiminin savunma sanayisine etkisinin olup olmadığı ile ilgili bilgiler verdi. Yıldız “ Siyasi irade, bu konu ile ilgileniyor. Günlük hayatta halka daha iyi hizmet verebilmesi ve kontrol olabilmesi için yapılan olağan üstü hale, bizler kadar ilçemizdeki sivil toplum kuruluşları da destek verecektir.

“HİÇ BİR SEKTÖRDE SIKINTI YAŞANACAK KADAR BİR ÇALIŞMA YOK”

Türk milleti, cesaret ve azmi ile bu durumun üstesinden gelecektir. Bizlere yansıyan ekonomik bir sıkıntı yok aylık enflasyon oranları henüz açıklanmadı. Akaryakıt ve finans sektöründe de sıkıntılar bulunmuyor. Borsa ve finans işleri yapılabiliyor. Dövizde hiç bir sıkıntı yok. Halkta bir panik hali de yok. Savunma sektörüne de bile etki olmadı” dedi.

 

SONY DSC

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.