DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ÇALIŞKANLIK BUDUR

ÇALIŞKANLIK BUDUR

Başkan Kocaman ve Oda yönetimi Oda binasını kendi elleriyle boyadı

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman ve Oda Yönetimi dün Oda binasını kendi emekleri ile boyayarak tertemiz olmasını sağladı.

Oda binası tertemiz oldu

Çalışkanlığı ile bilinen ve ilçemizde çok sevilen Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Oda Yönetimi ile birlikte Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası binasını kendi elleri ile boyayarak çalışkanlığını bir kez daha ispatladı. Başkan Kocaman, yaz mevsiminin gelmesiyle zamanla kirlenen oda binası duvarlarını boyayarak odayı tertemiz yaptı. Dün badanaya başlayan Başkan Kocaman, kendisine yardım eden Oda Yönetimine teşekkür etti. Başkan Kocaman’ın bu çalışması herkese örnek olacak nitelikte.

13606532_263001760737569_3026258272198648366_n

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.