DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

CHP Gölcük İlçe Örgütü parti binasında bayramlaştı

CHP Gölcük İlçe Örgütü parti binasında bayramlaştı

CHP Gölcük İlçe Örgütü parti binasında bayramlaştı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Örgütü İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın da katılımıyla bayramlaşma programını gerçekleştirdi. CHP’lilerin bayramlaşma programına katılım yoğun oldu.

Bayramlaşma programına il başkanı Cengiz Sarıbay’da katıldı

Ramazan Bayramı münasebetiyle ilçemizde siyasi partiler de bayramlaşma programlarını gerçekleştirdiler. CHP bayramlaşma programını bayramın birinci günü saat 14.00’de gerçekleştirdi. Bayramlaşma programına CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’da katıldı.

İşeri, “İnşallah bu bayram vesilesi ile ülkemizde terör yüzünden akan kanlar bir an önce durur”

Bayramlaşma programında konuşma yapan Başkan İşeri, “Bugün Ramazan bayramına kavuşmuş bulunuyoruz. Tüm Türk halkının, Gölcük halkının ve değerli Cumhuriyet Halk Partisi ailesinin bayramını kutluyorum. İnşallah bu bayram vesilesi ile ülkemizde terör yüzünden akan kanlar bir an önce durur. Ülkemizde yaşanan kötü olaylar yüzünden hepimizin canı acıyor. İnşallah bu bayram münasebetiyle ülkemize çöken kara bulutlar dağılır. Bugün aramıza katılan ve siz değerli partililerimizle bir araya gelen il başkanımız Sayın Cengiz Sarıbay’a da teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Sarıbay, “Bütün Türk halkının ve partililerimizin bayramını kutluyorum”

Başkan İşeri’nin konuşmasının ardından söz alan İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Öncelikle siz değerli partililerimizin bayramını tebrik ediyorum. Bugün Gölcük’te sizlerin arasında olmaktan mutluluk duyuyorum. İlçe Başkanımız Sayın İsmet başkanımızın da söylediği gibi bugün ülkemiz zor günlerden geçiyor. Ülkemizin büyük bir bölümü ne yazık ki terör tehdidi altında. İktidar kişisel hırsları yüzünden ülkemizi karanlığa sürüklemektedir. Bizler yaşanan bu olumsuzluklara dur demeliyiz. Ülkemiz, milletimiz ve vatanımız için ülkemizi karanlığa götürecek her adımın karşısında olmalıyız. Bütün Türk halkının ve partililerimizin bayramını tebrik ediyorum “dedi.

1.sayfaya 2 3

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.