DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

DENİZLİ’Yİ FETHETMEYE HAZIRLANIYOR

DENİZLİ’Yİ FETHETMEYE HAZIRLANIYOR

Milli Atletimiz Emin Karaboğa,

İlçemizi ülkemizi çeşitli illerinde başarıyla temsil eden ve ilçemize katıldığı koşu yarışmalarında 1.lik madalyaları ile dönen Milli Atletimiz Emin Karaboğa, 23-24 Temmuz tarihleri arasında Denizli’de gerçekleştirilecek olan Türkiye Pist Şampiyonasında ilçemizi temsil edecek.

“Amacım birincilik elde etmek”

İlçemizin milli gururu Emin Karaboğa 23-24 Temmuz tarihleri arasında Denizli’yi sallamaya gidiyor. Denizli gerçekleştirilecek olan Türkiye Pist Şampiyonası’nda 80 yaş grubunda ilçemizi temsil edecek olan Karaboğa, Denizli’ye iddialı gidiyor. Milli Atletimiz Emin Karaboğa 23-24 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan maratonda 400 ve 800 metre klasmanlarında koşacağını ve bu yarışlara çok iyi hazırlandığını ifade etti. Karaboğa, “23- 24 Temmuz 2016 tarihlerinde Denizli’de gerçekleştirilecek olan Türkiye Pist Şampiyonası’na katılıyorum. Burada Cumartesi günü 400 metre, Pazar günü ise 800 metre de koşacağım. İlçemiz en iyi şekilde temsil etmek için yarışlara çok iyi hazırlandım. Amacım benden bekleneni yerine getirmek ve Gölcük’e yine birincilik madalyam ile dönmek. Denizli’ye 22 Temmuz 2016 Cuma günü yola çıkacağız. Her daim belirttiğim gibi bana bu zamana kadar desteklerini esirgemeyen Sayın Kaymakamımız Adem Yazıcı’ya, Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş’e ve Başkan yardımcılarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.
emin_karaboga_kartalda_1_oldu_h256246_57168

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.