DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gazilerden Gölcük İlçe Jandarma Komutanlığı’na bayram ziyareti

Gazilerden Gölcük İlçe Jandarma Komutanlığı’na bayram ziyareti

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan ve Yönetimi bayram ziyareti münasebetiyle Gölcük İlçe Jandarma Komutanlığı’nda bulunan komutanları ziyaret etti.

Arslan, “Türk Milleti sizleri çok seviyor”

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan ve Yönetimi Ramazan Bayramı ziyareti münasebetiyle Gölcük İlçe Jandarma Komutanlığı’nda bulunan komutanları ve askerleri ziyaret etti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti belirten Komutanlar Başkan Arslan ve Gazilere ziyaret için teşekkür etti. Başkan Arslan, ziyarette şu sözleri dile getirdi: “Bugün siz değerli komutanları ve askerleri ziyaret etmekten mutluluk duyuyoruz. Bu bayramda ülkemizin birlik ve bütünlüğü için gece gündüz demeden vatan topraklarını koruyan siz askerlerimizi ziyaret etmek istedik. Bu da bizi çok mutlu etti. Türk Milleti sizleri ve bütün güvenlik güçlerimizi çok seviyor” dedi.

13615218_1757305531152538_7274711074423947657_n

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.