DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Ülkü Ocağı demokrasi şehitleri için Kur’an-ı Kerim okuttu

Gölcük Ülkü Ocağı demokrasi şehitleri için Kur’an-ı Kerim okuttu

Gölcük Ülkü Ocağı demokrasi şehitleri için Kur’an-ı Kerim okuttu

15 Temmuz akşamı, ülkemize karşı girişilen darbe girişimi ülkemizde başta vatandaşların darbecilere karşı mücadelesiyle dünya gündemine oturmuştu. Vatandaşların tankların önüne kendilerini siper etmeleri, darbecilerin planlarını suya düşürdü. Darbe girişiminde ise yaklaşık 250 vatandaşımız ve güvenlik güçlerimiz hayatlarını kaybederek şehitlik mertebesine ulaştı. Gölcük Ülkü Ocağı Başkanı Birkan Yıldırım, geçtiğimiz hafta sonu ocak binasında, Demokrasi Şehitleri anısına Kur’an-ı Kerim okuttu.

Okutulan Kur’an-ı Kerim 250 Demokrasi şehidimizin ruhlarına gönderildi

Gölcük Ülkü Ocağı Başkanı Birkan Yıldırım, geçtiğimiz hafta sonu ocak binasında, 15 Temmuz Darbe girişiminde şehit olan yaklaşık 250 Demokrasi Şehidimiz için Kuran-ı Kerim okuttu. Kuran-ı Kerim Tilavetine, Başkan Yıldırım’ın yanı sıra Gölcük Ülkü Ocağı üyesi gençler katıldı. Kuran ziyafeti sonrası bir açıklama yapan Başkan Yıldırım, şu sözleri söyledi: “Bu Ülke bizim, bu vatan bizim, bu bayrak bizim. Bu nedenle bu ülkeyi çapulculara yem etmeyeceğiz. Bizim Vatanımız bir, bayrağımız bir. Allah ülkemize bir daha böyle musibetler yaşatmasın. Bizde Gölcük Ülkü Ocağı olarak 15 Temmuz Darbe girişiminde şehit düşen yaklaşık asker ve sivil 250 vatandaşımızın ruhuna hediye etmek amacıyla Kuran-ı Kerim okutmak istedik. Allah kabul etsin. Ne Mutlu Türküm Diyene” dedi.

 

ÅlkÅ ocaßç

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.