DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖLCÜKLÜLERİN TERCİHİ

GÖLCÜKLÜLERİN TERCİHİ

Olhan Kardeşler Çınar Kır Pidecisi kalitesini hizmetiyle ispatlıyor

Olhan Kardeşler Çınar Kır Pidecisi 20 Haziran 2016 tarihinde kapılarını Gölcük halkına açtı. Açıldığı tarihten itibaren, halkımızın yoğun ilgisi ve de beğenisiyle karşılanan Çınar Pide İsletme Sahipleri Fettullah, Beytullah, Cabir ve Olhan Kardeşler kaliteli hizmet anlayışı ve lezzetli pide çeşitleri ile Gölcük halkına başarıyla hizmet vermeye devam ediyor.

“Gayemiz bir Gölcük Markası olabilmek”

Olhan Kardeşler Çınar Kır Pidecisi işletme sahipleri Fettullah, Beytullah, Cabir ve Olhan Kardeşler, “Amacımız Kır Pidesi ve de hamur ürünleri çeşitlerini, daha önce hiç bir yerde rastlamadıkları sunum ve de lezzetle halkımıza sunmaktır. Hizmetlerimize, kaliteden ödün vermeden, birinci sınıf malzeme ile temiz ve hijyenik ortamda devam edeceğiz. Gayemiz bir GÖLCÜK markası olabilmek. Bütün halkımızı isletmemize davet ediyoruz.” dedi.

Hızlı servisi ve Kaliteli hizmet anlayışı ile dikkat çekiyor

Paket serviste de oldukça hızlı ve de iddialı olan isletme hızlı sunumundan dolayı, müşterilerinin beğenisini ve takdirini kazanıyor. Olhan Kardeşler Çınar Pide’nin ürünlerinin hazırlanışı ve de sunumunu, kendileri yapan, güler yüzlü ve de huzurlu bir isletme prensibine sahip olan isletmeyi. Kaliteli ve de lezzetli urun sunumundan ve de ilçemize yaptıkları yatırımdan dolayı, tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Merkez mah. 19 Mayıs Cad. No.45/A Golcük/KOCAELI (0262 412 75 78) – (0537 708 34 06)

1.sayfaya 2 3 4 1

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.