DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te bayram birlik ve beraberlikle kutlandı ÖZLENEN TABLO

Gölcük’te bayram birlik ve beraberlikle kutlandı  ÖZLENEN TABLO

Gölcük’te bayram birlik ve beraberlikle kutlandı

ÖZLENEN TABLO

 

Gölcük İlçe Protokolü, Kaymakamlık ve Belediye Daire Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları ile vatandaşlar, Bayramın Birinci günü Kongre Sarayı’nda coşkuyla bayramlaşarak, ağız tadıyla bir bayram coşkusu yaşandı. Bayram kutlamalarındaki samimiyet, birlik ve beraberlik görüntüleri, “Keşke her gün bayram olsa” dedirtti.

Protokol çok kalabalıktı

 

Yıllardır Gölcük Kent Bayramlaşmasına ev sahipliği yapan Gölcük Kongre Sarayı, bu bayramda da kapılarını bir kez daha Gölcüklülere açtı. Gölcük İlçe Protokolü, Kaymakamlık ve Belediye Daire Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları ile vatandaşlar, Bayramın Birinci günü Kongre Sarayı’nda gerçekleşen Ramazan Bayramı kutlamalarına, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Keskin, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Cevdet Çal, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, Oda ve dernek başkanları ile muhtarlar, Kaymakamlık ve Belediye Daire Müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

 

Yazıcı ve Ellibeş konuşma yaptı

 

Kongre Sarayı’nda gerçekleşen Bayram Kutlamasında ilk konuşmayı yapan Başkan Ellibeş, bayram kutlamasına katılan davetliler ile tüm Gölcük halkının bayramını en içten duygular ile kutlayarak, bayramın huzur ve barış içinde geçmesini temenni etti.

Daha sonra söz alan, Kaymakam Yazıcı da, tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutlayarak, “Ülkemizin birlik, beraberliğe ve barışa en çok ihtiyacı olduğu bir dönemden geçiyoruz. Cennet gibi bir vatanda yaşıyoruz ve bu vatanın kıymetini bilmeliyiz. Bu duygu ve düşünceler hepinizin bayramını kutluyorum” diye konuştu.

Kutlama da son sözü alan, Milletvekili Sezer ise vekil olarak ilk kez bir bayram kutlamasına katıldığının altını çizerek, tüm Gölcük halkının bayramını kutladı. Bayram kutlamalarındaki samimiyet, birlik ve beraberlik görüntüleri, “Keşke her gün bayram olsa” dedirtti.

 

JANDARMA BAYRAMDA TAM TEKMİL

 

Kent bayramlaşmasının ardından merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ziyaret edildi. Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve ile beraberindekiler Ramazan Bayramı’nın 1. Günü İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek, Komutan Binbaşı Cevdet Çal ile askerlerin bayramını kutladılar

 

Askerlere moral verdiler

 

Ramazan Bayramı’nı dolu dolu geçiren ilçemiz Gölcük’te, Gölcük Protokolü askerleri de unutmadı. Her bayram gelenek haline gelen bayram ziyareti nedeniyle, İlçe Jandarma Komutanlığı dolu dolu bir gün geçirdi. Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Zabıta Müdürü İrfan Çavuş ile beraberindekiler Ramazan Bayramı’nın 1. Günü İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek, Komutan Binbaşı Cevdet Çal ile askerlerin bayramını kutladılar. Binbaşı Çal’a çikolata ve çiçek takdiminde bulunan protokol, daha sonra askerler ile bayramlaşarak onlara moral verdiler. Protokol, daha sonra rotalarını Gölcük Polis Merkezi Amirliğine çevirdiler.

 

GÖLCÜK POLİS AMİRLİĞİ’Nİ ZİYARET ETTİLER

 

Jandarma Komutanlığı ziyaretinin ardından protokol Gölcük İlçe Polis Amirliği’ni ziyaret etti. İlçe Kaymakamı Adem Yazıcı, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Jandarma komutanı Binbaşı Cevdet Çal,Ramazan Bayramın birinci günü, Gölcük Polis Merkezi Amirliğine giderek, Bayramda görev yapan polislerin bayramlarını kutladılar

 

“Allah güvenlik güçlerimizi ve polislerimizi korusun”

 

11 Ayın Sultanı olan Ramazan Bayramı sonrası, hep birlikte idrak ettiğimiz Ramazan Bayramı, oldukça renkli ve güzel görüntülere sahne oldu. Bu anlamda, ilçe protokolü de her bayram yaptığı ziyaretleri, bu bayramda aksatmadı. İlçe Kaymakamı Adem Yazıcı, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Cevdet Çal, Zabıta Müdürü İrfan Çavuş, Bayramın birinci günü, Polis Merkezi Amirliğine giderek, Bayramda görev yapan polislerin bayramlarını kutladılar. Kaymakam Yazıcı ve Başkan Ellibeş, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin’e çiçek takdim ederek, polis merkezinde görevli polislerin bayramlarını kutladılar. Kaymakam Yazıcı, polislik mesleğinin çok zor ve meşakkatli bir görev olduğunu altını çizerek, “Polislerimizin sayesinde can ve mal güvenliğimiz, emin ellerde” diyerek, polislere övgüler yağdırdı.

 

PROTOKOLDEN HASTALARA BAYRAM MORALİ

 

Ziyaretin akabinde Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastalar ziyaret edildi.

 

Hastaları ziyaret etti

 

Ramazan Bayramı’nda, her bayramda olduğu gibi yine hastanede yatan vatandaşlar ihmal edilmedi. Bu anlamda, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ile beraberindekiler, Ramazan Bayramı nedeniyle, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi idarecileri, hemşireleri ve personel ile yatan hastaların bayramını kutladılar. Tüm hastaları tek tek gezen protokol, onlarla sohbet ederek acil şifalar dilediler. Protokol daha sonra hastane müdüründen, hastanenin son durumu hakkında bilgi alarak, fikir sahibi oldular. Her ziyarette olduğu gibi, protokolün hastane ziyaretinde oldukça renkli görüntüler vardı. Protokol, hastaneden ayrılmadan önce, hemşire ve ebelere çiçek vererek, bayramlarını kutladılar.

 

Yaşlılar duygusal anlar yaşadı

 

 

Hastane ziyaretinin sonrasında ilçe protokolü Gölcük Belediyesi Huzurevi’ni ziyaret etti. Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı eşi Muteber Yazıcı, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ve eşi Feriha Ellibeş ile birlikte Gölcük belediyesi Huzurevini ziyaret ettiler.
Kaymakam Yazıcı ve Başkan Ellibeş ve eşleri Huzurevindeki yaşlıların ellerini öperek Ramazan bayramlarını kutladılar, ayrıca yaşlılara karanfil ve çeşitli hediyeler verdiler.

Gölcük Kaymakamı ve Belediye Başkanı Ellibeş ve eşleri Huzurevi sakinleriyle bol bol sohbet ederek sorun ve sıkıntıları hakkında konuştular, sohbetin ardından Huzurevi görevlilerine çiçek takdiminde bulundular.
SON ZİYARET ÇOCUK EVİ’NE

 

İlçe Protokolü ziyaretlerinin en sonunu Türk Alman Vakfı Saraylı Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü’nde kalan çocuklara gerçekleştirdi. Gölcük Protokolü, Ramazan Bayramı nedeniyle Saraylı Çocuk Yurdu’nda kalan çocukları ziyarete ederek, bayram hediyelerini verdiler

 

Çocukların gönlünü aldılar

 

Ramazan Bayramını dolu dolu geçiren ilçemizde, en büyük mutluluğu hiç kuşkusuz Saraylı Çocuk Yurdu’nda kalan çocuklar yaşadı. Saraylı’da ki Türk-Alman Vakfı Saraylı Çocuk Köyü’nde kalan çocukları ziyaret eden Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ile beraberindekiler, Ramazan Bayramı nedeniyle Saraylı Çocuk Yurdu’nda kalan çocukları ziyaret ederek, bayram hediyelerini verdiler. Bu arada, Bayram kutlamasının en renkli anı ise protokolün çocukla çocuk olması oldu. Ziyaretin sonunda Kaymakam Yazıcı ve Başkan Ellibeş, Türk-Alman Vakfı Saraylı Çocuk Köyü Müdürü Mehmet Akpınar’a çiçek ve çikolata ikram ettiler.

 

 

2 4 5 6 1. sayfayaa 1.sayfaya 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.