DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

“Halkın dışında irade kabul edilemez”

“Halkın dışında irade kabul edilemez”

Gebze Karadeniz Bölgesi Dernekleri dün ortak bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Değirmen Kafe’de gerçekleştirilen basın açıklamasında hain darbe girişimi ortak bildiri ile kınandı.

ORTAK MESAJ YAYINLANDI

Gebze Karadeniz Bölgesi Dernekleri dün ortak bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Değirmen Kafe’de gerçekleştirilen basın açıklamasında hain darbe girişimi ortak bildiri ile kınandı. Gebze Trabzonlular Dernek Başkanı Necdet Demirtaş, Gebze Artvinliler Dernek Başkanı Osman Alkan, Gebze Ordulular Dernek Başkanı Erkan Güngör, Gebze Samsunlular Dernek Başkanı Cenap Köksal, Kocaeli Giresunlular Federasyon Başkanı Süleyman Karaman, Düzceliler Dernek Başkanı Mustafa Kır, Rizeliler Dernek Başkanı Altan Kaçaran, Sakaryalılar Dernek Başkanı Sabri Emecan ve Fırtına TS Dernek Başkanı Gökhan Altıntaş’ın ortak bildirisinde darbe kınandı.

GEREKEN CEZA VERİLSİN

Yayınlanan mesajda darbe girişiminin asla kabul edilebilir olmadığına vurgu yapılırken siyasi görüşler ayırmaksızın tüm ülke olarak darbeye hayır denildiğini kendilerinin de bu anlamda hükümetin yanında olduklarını söylediler. Açıklamada, “Halkın dışında irade tanımıyoruz, dualarımız her zaman ülkemizle, bize düşen neyse o anlamda her zaman bize düşeni yapmaya hazırız. Paralel terör örgütüne gereken cezanın verileceğine inancımız tam. Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın her daim emrine itaat edeceğimizi beyan ederiz. Milletin demokrasiye olan inancı tamdır, bundan sonra da böyle devam edecektir” denildi.

ts_1

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.