DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Harb-İş spor çok farklı 7-0 YENDİLER

Harb-İş spor çok farklı  7-0 YENDİLER
14.07.2016
1.932
A+
A-

Harb-İş spor çok farklı

7-0 YENDİLER

Sakarya’da yapılan Genç Kızlar Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil eden Harb-İş spor, önceki gün Erenler stadında ilk maçında karşılaştığı Düzce Gençlik Merkezi’ni 7-0 gibi farklı kazanarak, şampiyonaya farklı başladı

129 takım arasında son 24 takım arasına kalma mücadelesi veren Harb-İşspor Genç Bayan Futbol takımı önceki gün ilk maçına çıktı. Sakarya’da yapılan Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonası’nda zorlu rakipleri arasında şampiyonluk mücadelesi verecek. Harb-İşspor Genç Bayan Futbol takımı, önceki gün Sakarya Erenler Stadında Düzce Gençlik Merkezi’ni karşısında üç puanı rahat bir şekilde kazandı. Maçın ilk yarısında rakibi karşısında 6-0 galip kapatan bayanlarımız, ikinci yarıda bir gol attı.

 

MAÇA ÇOK İYİ BAŞLADILAR

 

Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonası’nda Sakarya’da mücadele veren Harb-İşspor Genç Bayan Futbol takımı, rakibi Düzce Gençlik Merkezi’ni karşısında maça iyi başladı. Maçın 6’nci dakikasında Rabia ile skoru 1-0 yaptı. Bu golden sonra oyun üstünlüğünü eline alan bayanlarımız, 9’uncu dakika Sümeyra skoru 2-0 yaptı. Oyun üstünlüğünü iyice eline alan Harb-İşspor Genç Bayan Futbol takımı, 14,17 ve 27’nci dakikalarda Ece’nin golleriyle skoru 5-0 yaptı. 32’nci dakikada Leyla ilk yarının skorunu 6-0 olarak belirledi.

 

İLK YARIDA 6, İKİNCİ YARIDA TEK GOL

 

Karşılaşmanın ikinci yarısında Üç oyuncu değişikliği ile maça başlayan Harb-İşspor Genç Bayan Futbol takımı, rakibi karşısında fazla baskılı bir mücadele vermedi. Fakat takımın en etkili mücadelesini veren Sümeyra, Ece ve Leyla farkı açmak için iyi bir mücadele ortaya koydu. Genç kızlarımız rakibi karşısında ikinci yarıda rahat bir mücadele verdi. Defansta geçit vermeyen Sevde, Fatima ve Sedanur rakip takımın forvetlerine geçit vermedi. Maçın 60’ıncı dakikasında Sümeyra kendini 2’ncı golünü attı. Karşılaşma 7-0 bitti. Harb-İşspor Genç Bayan Futbol takımı ikinci maçını Sakarya Futbol takımı ile oynadı, bugün dinlenecek.

 

84043

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.